Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Info-avond regularisatie lokt hondertal kandidaten

Info-avond regularisatie lokt hondertal kandidaten

Zo'n honderdtal 'Mensen zonder papieren' kwamen woensdagavond langs in het Protestants Sociaal Centrum in Antwerpen om meer te weten te komen over de nieuwe regularisatieprocedure.

IMG_3052.JPG

Het Protestants Sociaal Centrum Antwerpen (PSC) is al langer dan 25 jaar actief vanuit een Bijbelse motivatie. Vanaf het begin is er gezocht naar een zinvolle vertaling van haar eigen identiteit in de Belgische samenleving. Als organisatie heeft het PSC steeds de kant van die mensen die in de marginaliteit terecht kwamen, ongeacht hun achtergrond, overtuiging, levensmoed of levensmoeheid.

IMG_2943.JPG

Ook dus het problematiek van 'Mensen zonder Papieren' blijft één van hun prioriteiten. In Antwerpen zijn er weinig instellingen die zich buigen over het probleem. Reden waarom een honderdtal mensen op deze bijeenkomst langs kwamen.

Naast een folder - met informaties over wie in aanmerking komt - waren alle medewerkers in staat van paraatheid om de gestelde vragen te beantwoorden in verschillende talen.

IMG_2973.JPG
IMG_2955.JPG
IMG_3014.JPG
IMG_3005.JPG
IMG_2991.JPG
IMG_3040.JPG
IMG_3025.JPG
IMG_3033.JPG
IMG_3037.JPG
IMG_3016.JPG
IMG_3047.JPG
IMG_3050.JPG