Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Blog / België

Wordt een fan van De scheiding der machten / Devenez un fan de La séparation des pouvoirs

(nl)

De politieke crisis in de Wetstraat is totaal. Na een hallucinant hindernissenparcours waar Leterme I niet zonder kleerscheuren doorheen kwam, is hij finaal gestruikeld over De scheiding der machten.

Op Facebook, een online sociaal netwerk, neemt De scheiding der machten zelf het woord en vraagt met aandrang onze steun: "Sinds mijn geboorte in de Verlichting heb ik, het algemeen principe van de scheiding der machten, alsmaar meer gezag verloren. Vandaag besta ik, helaas, enkel op papier. Help het respect in mij te herstellen."

Lees meer / 5 comment(s)

Cris en Yves

Kent u ze nog: het schattige duo Kris en Yves uit ‘Man Bijt Hond’?

Lees meer / 5 comment(s)

"Een scheiding op z'n Belgisch"

Ik had niet gedacht dat ik, vanuit Argentinië, over België zou bloggen, maar ik kon er niet aan ontsnappen. Clarín, de grootste en meest gerespecteerde krant van Argentinië, publiceerde vorige week een artikeltje over België en daarin wordt nogal wat onzin verteld over ons land. De teneur is simpel en bizar: de Belgen gaan uit elkaar, want er is maar één klein partijtje dat nog toekomst ziet in België.

Lees meer / 7 comment(s)