Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Luchtverkeersleider uit BOSTON zegt 9/11 is inside job

Luchtverkeersleider uit BOSTON zegt 9/11 is inside job

Oud verkeersleider uit Boston (58)durft na lang wikken en wegen publiek te gaan met zijn verklaring dat 9/11 een inside job was van de amerikaanse regering en geheime diensten.Donanld Rumsfeld en Het Pentagon volgden 3 van de 4 vluchten vanaf hun kaping tot het raken van hun doel.

141206wtc.jpg

verkeersleiders op 9/11/01 zwijgen opgelegd

Donderdag, December 14, 2006
In een verbazingwekkend telefoongesprek vertelt Robin Hordon, die elf jaar verkeersleider was in Boston, dat verkeersleiders genegeerd zijn of het zwijgen opgelegd, om de werkelijke daders van 9/11 te beschermen.

Door het feit dat het luchtdefensie systeem op stand down was op 9/11 en de normale standaard procedures niet gevolgd werden concludeerde hij laat in de namiddag al dat de aanval alleen van binnen uit gecontroleerd kon zijn.

"Ik wist tamelijk snel dat het om een inside job ging omdat we wisten waar de vliegtuigen waren en waar ze naartoe gingen. Als ze contact ermee hadden en wisten waar ze op aan vlogen zou de standaard procedure zijn om F16's de lucht in te sturen voor hulp en interceptie" zegt Hordon

Hordon zegt dat de enige reden waarom de gekaapte vliegtuigen niet onderschept hadden kunnen zijn was een massive electrische panne of ander aflaten van de communicatiemiddelen.Dit was niet het geval die dag. Hij voegt eraan toe "Er is no way dat gekaapte vliegtuigen hun doel kunnen bereiken anders."

Hij beklemtoont dat hij wist dat er een verandering van het protocol voor noodsituaties was van het luchtverkeer die dag dat de standaard procedure heeft onderbroken. Het was ongelooflijk hoever Vlucht 11 van zijn koers heeft kunnen afwijken zonder de normale tussenkomst van de verkeersleiding.

Het telefoongesprek is op Video Google geplaatst door de organisatie Pilots for 9/11 Truth.
http://video.google.com/videoplay?docid=-9147890225218338952&hl=en
artikel overgenomen van
Paul Joseph Watson
Prison Planet