Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

[Fotoreportage] Contrabando gratis in het Rivierenhof

[Fotoreportage] Contrabando gratis in het Rivierenhof

Na 4 weken twijfelachtig weer was het ditmaal volop zomer in het Ter Rivierenhof, het werd dan ook een zwoele dansparty op cubaanse en Latin ritmes waar zowel de danslustigen als de muziekliefhebbers met volle teugen van genoten.

De 10 koppige formatie liet niets aan het toeval over, bij contrabando wordt ritme me de grote R geschreven.

01.jpg
02.jpg
03.jpg
04.jpg
05.jpg
06.jpg
07.jpg
08.jpg
09.jpg
10.jpg
11.jpg

Deze lieftallige dame behoorde weliswaar niet tot de groep maar voorzag de bandleden wel van een stevige "Cuba libre" om de sfeer compleet te maken.

12.jpg
13.jpg

Een dol enthousiast publiek liet duidelijk z'n waardering merken voor hetgeen er zoal op het podium gebeurde

14.jpg

Meer dan 2200 bezoekers waarvan slechts een enkeling niet danste, zorgden voor een bomvol openlucht theater.

15.jpg

En toen was er weer het watergordijn, schreuwen, tieren, brullen, fluiten het mocht allemaal niet baten, de bissen waren gegeven en ook dit concert zat er op.

maar geen nood volgende vrijdag (10/08) is er alweer een gratis concert, ditmaal met het Gipsy ska orchestra en ook dit beloofd weeral een knaller van formaat te worden !

muchad gracias

Francios,

Bedankt voor je prachtige foto's elke keer. Blij dat je er steeds bij bent in het OLT. De groepen (en wij van het CC, district en Arenberg) zijn altijd heel blij met je foto's.

we gaan nog een paar weken door met feesten op vrijdag, toch? Volgende week zet Antwerp Gipsy Ska Orchestra het kot in vuur en vlam, I promise.

Respect.

Lesley