Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

[Foto's] Falcomfair

[Foto's] Falcomfair

In de marge van het grote navigaytion festival te Antwerpen is er een nieuw initiatief opgestart waarbij de fetish en kinky scéne zich wenst te profileren. Alle begin is moeilijk en van een echte overrompeling was nog geen sprake, anderzijds waren alle deelnemers in de wolken over de toffe sfeer en goede organisatie, het was letterlijk een boeiend evenement (sic)

DSC_4847.JPG

Street demo bondage

Uit de perstekst:
Antwerpen kan bogen op een sterk en steeds sterker wordend imago als holebi- hoofdstad van Europa, te danken aan de inzet van zowel de Antwerpse homo- en lesbische horeca, boekhandels, speciaalzaken en uitgaansgelegenheden in de stad en daarbuiten. Evenementen als Navigaytion, Eurogames en nu ook AntwerpPride (27-28-29/06/08 ) hebben daar hun wel heel waardevolle steen aan bijgedragen.
Navigaytion, dat nu een vaste waarde is geworden in het zomerprogramma van Antwerpen is een grote trekpleister voor een grote verscheidenheid aan internationale Gay- mensen en hun vrienden.
Antwerpen en het homoleven in de Stad hebben daar de positieve effecten van gevoeld in de afgelopen jaren.

Antwerpen staat tevens al sinds mensenheugenis bekend om haar Kinky en Fetish- scène, en daar wordt nu ook gevolg aan gegeven : De VZW FalcomFair organiseert voor de allereerste keer een Streetfair. Een feest met kraampjes, handelaars, expositie, barbecue, gezellige terrasjes, een gigantische tombola met mooie prijzen, en geroemde DJ's uit het de scène (waaronder de Naughty- party's in Brussel) waar het kinky- en fetishvolk van internationaal allooi een feest kan bouwen.
Allemaal als verlengde van wat het tot nu grootste feest ooit voor holebi's in Antwerpen zal blijken te zijn.
De stad Antwerpen zelf is zeer verheugd over de verscheidenheid aan evenementen die doorgaan in de stad, en verleent haar volledige medewerking.

De naam FalcomFair verwijst naar –uiteraard – het Falconplein in , maar ook naar de gelijkaardige Folsom-evenementen in San Francisco en Berlijn. De streetfair gaat door op 28 juni 2008 op het pas heraangelegde Van Schoonbekeplein, naast de dokken van het Eilandje en in de schaduw van het rijzende MAS, van 12:00 uur tot middernacht, waarna de DJ's van de Dancepride het overnemen in de OinkClub . Feest verzekerd!

Werken mee: DJ Steven (resident Hessenhuis, D-Club), AntiDj, Dj Sparky (res. OinkClub), Dj Jack Chang (res Naughty, Pig Berlin, Rapido Paris) en Dj Thomas M (res Naughty).
Dancepride in OinkClub: Dj John Doe. (res La Demence, Greenkomm, XXXLeather) Dj Jack Chang (res Naughty, Pig Berlin, Rapido Paris)

DSC_4849.JPG
DSC_4850.JPG
DSC_4853.JPG

Hij en vele anderen....

DSC_4855.JPG

Toys for the boys ?

DSC_4858.JPG

Toys for the girls ?

DSC_4862.JPG
DSC_4891.JPG

En toen begon de afterparty

DSC_4893.JPG
DSC_4896.JPG
DSC_4906.JPG
DSC_4917.JPG
DSC_4962.JPG
DSC_4967.JPG
DSC_5002.JPG

De afterparty was vooral gay minded door het simultane navigaytion, de fetish en kinky scene wordt echter zeker niet gedomineerd (wederom sic) door gays en er is wel degelijk een grote diversiteit in geaardheid van de liefhebbers en liefhebsters van het genre.
Als je zelf zin moest krijgen neem dan eens contact op met :
www.falcomfair.be
www.antwerppride.be
www.navigaytion.eu
www.naughtyparty.be
En remember het contact is enkel bindend als je het zelf wil :-)