Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

The Big Ask Again - Dance for the climate

The Big Ask Again - Dance for the climate

Op 29 augustus dansten 12.000 mensen op het strand van Oostende. Een dansmanifestatie voor het klimaat, precies 100 dagen voor de levensbelangrijke top van Kopenhagen. Kopenhagen staat nu voor de deur, en de berichten over de succeskansen van de conferentie zijn niet bemoedigend. Om de politiek een zetje in de rug te geven lanceren Nic Balthazar en de Klimaatcoalitie op 10 november de Big Ask Again clip wereldwijd onder de titel ‘Dance for the Climate’. Het startschot wordt gegeven in Vlaanderen en Franstalig België. Maar de clip werd ondertussen al vertaald in 20 talen. Van het Bulgaars tot het Hindi, van Portugees tot Chinees.



In België gaat de clip op 10 november in première in het Vlaams Parlement, het Waals parlement en op diverse televisiezenders (VRT en VTM bieden hem aan in prime-time en terzelfdertijd op media- bedrijven- en organisatiewebsites, en uiteraard via het internet, waar hij online komt op de sociale netwerken Youtube, … met een actieve ondersteuning via netwerken als mail, facebook, twitter… (!)) op 11 november in de bioscoop (in alle Kinepolis zalen!)

The Big Ask Again

Unieke foto van de opnamen van de videoclip in Oostende op 29 augustus jl. kan je bekijken op:
http://erwinacke.blogspot.com/2009/08/big-ask-again.html

Psychose?

Doet dat bij jullie nu nog altijd geen lampje branden?
Waarom deze actie zo met eer behandeld wordt in media en nu zelfs in t parlement....?
Denken je nu werkelijk dat dat komt omdat Luc Balthasar van de TV is? Overal worden journalisten en rechters ontslagen als ze te dicht aan de schenen komen van monsanto of andere doofpotten...

Luc heeft toch wel een heel speciale beschermengel?

Hoe kan dit zonder politieke beweging erachter zo in het nieuws komen terwijl al die andere belangrijke dingen niet en stilgezwegen worden!

1. Het verdrag van Lissabon; het gesjoemel van Leterme ?
2. Over wetenschappelijke onderzoeken die aantonen dat er geen bewijzen zijn dat griepvaccins op een ganse bevolking een substanciele bescherming bieden tegen de griep?
3.Dat er nano- thermiet gevonden is in het stof van de WTC Torens die zijn neergehaald in 2001, en dat daarmee de discussie af is of de gebouwen door springstof zijn ingestort of door vuur. Springstof is het antwoord.

In het boek van Jan Puype las ik hoe De elite van Belgie de beslissingen kan nemen over wat wel en wat niet toe te laten in de pers.

Men wil een belastingsysteem installeren mondiaal. Wat beter dan een eco- tax? Daar zal niemand zich tegen verzetten we zijn allemaal voor een schoon milieu immers.. niet toch?

boerenbedrog...
The big Ask
t spijt me.
het klopt niet
This is "manufacturing consent".(Naom Chomsky)

DE MUUR

Ik vond Oostende en de Belgische kust altijd wat, zeg maar veel, weg hebben van de Berlijnse Muur.

Grappige vergelijking. De

Grappige vergelijking.

De kust is van de Elite...
Ze hebben er allemaal een appartement en verkopen ze onderling. Ons kent ons loves the coast!
Een heel gedoe en gewezzel soms ....
to get rid of the black money...
Zal ook wel eens uit komen..

Natuurlijk zijn er ook gewone mensen die er een appartement hebben; dat bedoel ik niet.

het is het spel van het

het is het spel van het geld, waarin iedereen hoger op wil komen.
Als je meedoet in het machtspel tenminste.

kopenhagen wed op het verkeerde paard

Uitnodiging voor Nic Balthasar
op 28 nov studiedag aan de KUL leuven over klimaatverandeing in historsch perspcief ism univsiteit van Delft NL
Hoe kunnen we de Energie toekomst veilig sellen?

http://dagkrant.kuleuven.be/?q=node/7140

lobby

Ik volg Valentine heel duidelijk ! (alle argumenten)

Het is verstadiger zelf iets aan het milieu te doen dan te staan joelen op het strand gelijk een halve gare.
Wat kan je aan het milieu ?
- Plant je tuin vol bomen
- Klaag een multinational aan
- Klaag je burgemeester aan die VEN gebieden laat omvormen tot industrie
- Koop verstandiger je supermarkt producten
- etc...

Een van de belastende emails... shokkerend...

Een bekende Journalist geeft toe dat hij zich heeft laten misleiden: Monbiot van de Guardian UK:

"Had I known that it was this easy to rig the evidence, I wouldn't have wasted years of my life promoting a bogus discipline. In the interests of open discourse, I feel obliged to reproduce it here.

de email:

From: ernst.kattweizel@redcar.ac.uk

Sent: 29 October 2009

To: The Knights Carbonic

Gentlemen, the culmination of our great plan approaches fast. What the Master called "the ordering of men's affairs by a transcendent world state, ordained by God and answerable to no man", which we now know as Communist World Government, advances towards its climax at Copenhagen. For 185 years since the Master, known to the laity as Joseph Fourier, launched his scheme for world domination, the entire physical science community has been working towards this moment.

Lees verder aub:

http://www.guardian.co.uk/commentisfree/cif-green/2009/nov/23/global-war...

euh

Ik vrees dat je het artikel van Monbiot niet goed begrepen hebt. Hij zegt: ja, die gelekte mails zijn erg. Maar om te bewijzen dat de klimaatverandering een samenzwering is, zou je eerder zo'n mail moeten zien. En dan zuigt hij een knotsgekke mail uit zijn duim.

euh

Hahahahahaha

"What the Master called "the ordering of men's affairs by a transcendent world state, ordained by God and answerable to no man", which we now know as Communist World Government, advances towards its climax at Copenhagen. For 185 years since the Master, known to the laity as Joseph Fourier, launched his scheme for world domination, the entire physical science community has been working towards this moment."

boerenbedrog

tik eens in google in "the real inconvenient truth"
lampjes zullen wel branden .

allemaal een grote hoax ...