Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Kodjo

Kodjo's picture

Naam

Kodjo Degbey

Vakgebied

Video-regisseur

Topic(s)

Sinds 2008 medewerker van Bel'Afrika.

About Kodjo

Ik ben afkomstig van Togo en ik ontdekte de wereld van de video in 2004 door het collectief Plus-tôt Te Laat (PTTL) waar ik alles opstak van montage en ook het camera-werk leerde. Verder volgende ik bijkomende cursussen in audio-visuele technieken (Final Cut en After Effects, alsook Photoshop).
Vanaf 2008 kon ik ook alle technieken van televisie-montage opsteken (GetBasic/Indymedia) door mijn bijdrages aan Bel'Afrika dat maandelijks door TV Brussel wordt uitgezonden.

Contacteer me op:
kodjokod@hotmail.fr
0473 66 57 74

Kodjo's blog

Happy 2010 Bel'Afrika

We hebben een hele weg afgelegd en zijn nu gekomen aan het voorlopige einde van Bel'Afrika -onze stem die alles wat leeft aan talent en kleur in de Afrikaanse gemeenschap van Brussel aan de wereld wil tonen.
Het einde van een jaar is ook het traditionele moment om al degenen te danken die hebben bijgedragen aan het welslagen van onze uitzendingen, het was een verrijking om elkaar te leren kennen en te waarderen.
Ik hoop van u allen weer te zien in het nieuwe jaar, hetzij op professioneel vlak, hetzij op persoonlijk vlak.
Wat mij betreft: ik zet mijn weg verder in de audio-visuele wereld want het is mijn passie om klank en beeld te vangen, ze te bewerken en ze te maken tot een middel om zichelf en anderen zich te laten uitdrukken.
2010 zal voor mij ook een kans zijn om me waar te maken als zelfstandig professioneel video regisseur. Spoedig kan u mijn site bezoeken, ze is nu in opbouw. Zo kan u mij en mijn werk beter leren kennen.
Voilà, laat 2010 een mooi en vreugdevol jaar zijn voor ons allen!

BijlageGrootte
DSC00043.JPG1.39 MB
DSC00074.JPG1.35 MB

Lees meer / 0 comment(s)