Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Happy 2010 Bel'Afrika

Happy 2010 Bel'Afrika

We hebben een hele weg afgelegd en zijn nu gekomen aan het voorlopige einde van Bel'Afrika -onze stem die alles wat leeft aan talent en kleur in de Afrikaanse gemeenschap van Brussel aan de wereld wil tonen.
Het einde van een jaar is ook het traditionele moment om al degenen te danken die hebben bijgedragen aan het welslagen van onze uitzendingen, het was een verrijking om elkaar te leren kennen en te waarderen.
Ik hoop van u allen weer te zien in het nieuwe jaar, hetzij op professioneel vlak, hetzij op persoonlijk vlak.
Wat mij betreft: ik zet mijn weg verder in de audio-visuele wereld want het is mijn passie om klank en beeld te vangen, ze te bewerken en ze te maken tot een middel om zichelf en anderen zich te laten uitdrukken.
2010 zal voor mij ook een kans zijn om me waar te maken als zelfstandig professioneel video regisseur. Spoedig kan u mijn site bezoeken, ze is nu in opbouw. Zo kan u mij en mijn werk beter leren kennen.
Voilà, laat 2010 een mooi en vreugdevol jaar zijn voor ons allen!

Kodjo

Gepost door Kodjo
01.01.2010

Tags