Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Leo

Leo's blog

Halftijdse job gezocht

een vriendin uit Brussel zoekt een 1/2 tijdse job in Brussel

Ik ben op zoek naar een halftijdse baan (50%) in het Brusselse. Als je leuke/interessante vacatures ziet, stuur me die dan gerust door. Ook tips ivm interessante vacaturewebsites e.d. zijn zeer welkom.

Sectoren/thema's die me interesseren: sociocultureel werk – racisme - duurzaam ondernemen – ecologie - volwassenenonderwijs – tweedekansonderwijs – alfabetisering – publieke sector – media – taal – vrijwilligerswerk – (geestelijke) gezondheidszorg – welzijn - vrede – (geweldloze) communicatie – ...
Taken/functies die me interesseren: redactiewerk – communicatie – vertaalwerk - administratie – webbeheer – lay-out - lesgeven – (creatief) schrijven – organisatieversterking ...
Bondige CV info: ik ben Licentiaat in de Germaanse filologie, geaggregeerd voor het onderwijs, 5-talig (NL – FR – EN – DU – SP), heb enkele jaren ervaring als leerkracht in het secundair onderwijs, werkte de voorbije 8 jaar als administratief medewerker voor een ngo (o.m. verantwoordelijk voor tijdschrift en website), en zet(te) me als vrijwilliger in voor verschillende vzw's en groepen (vertaalwerk voor ngo's, webbeheer vzw's, lokaal medewerker Groen, bestuurder TV-Brussel,...)

Alvast bedankt voor je hulp.

Lees meer / 1 comment(s)

fotoreportage(Leo Wolfs): kinderen in gesloten instellingen is een schande

Gemiddeld 50 kinderen zitten er momenteel in gesloten asielcentra. Bekijk de fotoreportage

Lees meer / 0 comment(s)

't stad sport

fotoreportage pleintjesbasket info www.sanexantwerpgiants.be en www.buurtsport.be

Lees meer / 0 comment(s)

websites met foto's van Leo

op de volgende websites zijn foto's van Leo te bekijken: http://www.flickr.com als turnsloefen@yahoo.co.uk
http://www.hopendeuren.be
en ook op http://www.myspace.com onder de tag gympie

Lees meer / 1 comment(s)

UilenSpiegel viert haar tienjarig bestaan. Dus ook de afdelingen vieren mee.

Op ons secretariaat zijn we volop bezig met de voorbereiding van de vele nationale feestactiviteiten in het najaar ( zie onze website www.uilenspiegel.net ).

Wij zullen ervoor zorgen dat nu reeds in juni al onze activiteiten breed verspreid worden, opdat tijdig kan geïnformeerd en ingeschreven worden voor de gewenste activiteiten.

Ons tijdschrift Spiegel, volgende editie,zullen we hiervoor in een feestkleedje ( met kleurendruk + toegevoegd de uitgebreide programmering/activiteiten van het najaar ) steken.

We hebben voor deze speciale editie een voorstel voor u :

Wij wensen onze ( uitgebreide ) programmering ook met maximum één van uw activiteiten van uw afdeling te spijzen voor de periode juli 2007 – mei 2008.

Hebt u in die periode een activiteit in de vorm " publiekstrekker, niet samenvallend met onze nationale feestactiviteiten, waarmee u echt vertrouwd bent en die open kan staan voor media aandacht ( al is het de schriftelijke pers ) " dan namen we deze graag op.

Onze deadline voor uw voorstel is maandag 9 april a.s.

Met belangstelling kijk ik uit naar uw reactie. Wenst u meer info, contacteer ons dan.

Rafaël Daem

Projectleider decennium UilenSpiegel - woordvoerder
tel/fax: 02 -410 19 99

Gsm 0472 469 573
www.uilenspiegel.net

Lees meer / 0 comment(s)

Fototentoonstelling van fotografen Brandpunt23

Sinksenfoor.JPG
De fotografen van Brandpunt23, een groep van sociale amateurfotografen, schoppen u ’n geweten in de Lange Gaank
Turnhout ((inloophuisGildestraat14 tel.014/42.03.98) met hun beelden over uitsluiting en andere sociale thema’s nog tot 12/03/07 God is a DJ vanaf 15 maart nieuwe tentoonstelling:"foto's die bijten"info Leo Wolfs vrijwilliger de Lange Gaank(zarrazienne1@hotmail.com) of www.brandpunt23.com
Opening tijdens permanentie(weekdagen ma. tot vrij. 9 - 16 h)

BijlageGrootte
Sinksenfoor.JPG50.23 KB

Lees meer / 1 comment(s)