Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

UilenSpiegel viert haar tienjarig bestaan. Dus ook de afdelingen vieren mee.

UilenSpiegel viert haar tienjarig bestaan. Dus ook de afdelingen vieren mee.

Op ons secretariaat zijn we volop bezig met de voorbereiding van de vele nationale feestactiviteiten in het najaar ( zie onze website www.uilenspiegel.net ).

Wij zullen ervoor zorgen dat nu reeds in juni al onze activiteiten breed verspreid worden, opdat tijdig kan geïnformeerd en ingeschreven worden voor de gewenste activiteiten.

Ons tijdschrift Spiegel, volgende editie,zullen we hiervoor in een feestkleedje ( met kleurendruk + toegevoegd de uitgebreide programmering/activiteiten van het najaar ) steken.

We hebben voor deze speciale editie een voorstel voor u :

Wij wensen onze ( uitgebreide ) programmering ook met maximum één van uw activiteiten van uw afdeling te spijzen voor de periode juli 2007 – mei 2008.

Hebt u in die periode een activiteit in de vorm " publiekstrekker, niet samenvallend met onze nationale feestactiviteiten, waarmee u echt vertrouwd bent en die open kan staan voor media aandacht ( al is het de schriftelijke pers ) " dan namen we deze graag op.

Onze deadline voor uw voorstel is maandag 9 april a.s.

Met belangstelling kijk ik uit naar uw reactie. Wenst u meer info, contacteer ons dan.

Rafaël Daem

Projectleider decennium UilenSpiegel - woordvoerder
tel/fax: 02 -410 19 99

Gsm 0472 469 573
www.uilenspiegel.net

Leo

Gepost door Leo
13.03.2007

Tags