Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Euforie: Vlaams Belang verliest voor de eerste keer in Antwerpen

Euforie: Vlaams Belang verliest voor de eerste keer in Antwerpen

9 op de 16 Antwerpse bureau's geteld: SPa wint, VB verliest bijna 1 procent. VB is niet meer de grootste partij van Antwerpen. Spa stijgt. De grootste winst van Spa komt van VLD en Groen!.

Ik denk dat de euforie

Ik denk dat de euforie vooral voor de burgemeester is en ik vind het een beetje jammer voor Groen!

Maar het beste moet nog komen, dit wil zeggen, nu moeten de partijen in Antwerpen hun rol waarmaken en verderwerken aan positief project voor de havenstad en de buitenwijken.

Als Groen! naar de opositie zou verhuizen, dan hoop ik dat ze toch hun thema's op de agenda kunnen houden. Ik hoop evengoed dat Patrick een burgemeester wil zijn voor alle Antwerpenaren en dat hij evenveel naar links als naar rechts wil luisteren, kijken en ervoor handelen.

Groen erbij !

Groen uit de Antwerpse coalitie houden, zou een flater zijn van formaat. Verschillende groenen hebben "voor de goede zaak" Sp.a gestemd. Wanneer zij zien dat hun thuisbasis daarvoor afgestrafd wordt enerzijds, en onverdraagzamen als Bart De Wever op hun wenken worden bediend, zou dat grote gevolgen kunnen hebben.

Wat niemand wil is dat deze schitterende pro-leven anti-VB uitslag een eenmalige uitzondering was. Dat is de inzet van 2007.

Ik hoop dat de Antwerpenaren Groen! "koesteren".

Keltoum

Gepost door Keltoum
08.10.2006

Tags