Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Cameleon Festival in Turnhout

Cameleon Festival in Turnhout

Nu zaterdag, 26 januari, gaat de winterversie van het Cameleon Festival door in ‘De Warande’, in Turnhout. Het is al de derde maal dat de opvolger van het befaamde Open Tropen Festival doorgaat, maar de eerste maal in een winter versie.

wintercamo2008-webflyer.jpg

Op het programma: een exotische setting met Zuiderse deuntjes die je garanti doen dansen. Met als één van de muzikale hoofdpunten de reggae artiest Macka B, vooral bekend om zijn politieke en militante teksten. Verder staat ook de argentijns- columbiaanse band, Che Sudaka, op het podium, met een mengeling van punk en reggae. En The Bamboo Apple Cutters brengen surf, mambo en jazz hits in een ska kleedje. De avond wordt afgesloten met dj Sugar Charlie en zijn mix van latin, ska, reggae, funk en nog veel meer. Kortom alle elementen zijn aanwezig om dit winterfestival om te toveren in een zwoele fiësta.

Meer informatie vindt u op www.cameleonfestival.be of op www.warande.be

verslag winter-editie Cameleon @ tropicalidad.be

tropicalidad.be, een trouwe klant van Cameleon festival was er bij deze eerste winter-editie uiteraard bij. ons uitgebreid verslag met foto's lees je hier.