Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Nekkanacht werd meganacht met Bart Peeters

Nekkanacht werd meganacht met Bart Peeters

Als er één iemand is die voor ambiance kan zorgen van de eerste tot de laatste seconde, die de mensen aan het dansen krijgt van de eerste rij tot in de nok van het Sportpaleis, maar die het publiek ook kan ontroeren en bij zijn nekvel kan pakken, dan is het wel Bart Peeters. Deze duivel-uit-een-doosje heeft het onderste uit de kan gehaald, want er kan altijd nog een tandje bij. Neem het beste van Het Peulengaleis, De Liegende Doos, Geen Zorgen Tot Paniek, The Radio’s, CPX, Bart Peeters Zonder Circus en Slimmer Dan De Zanger, neem daar nog een resem andere topartiesten bij en een flinke korrel zout en je krijgt een vaag idee van wat er uit het artistieke brein van Bart Peeters zal ontspruiten.

DSC_2156.JPG

Nekkanacht was dit jaar aan zijn 15e editie bezig. En dat kosten noch moeite gespaard werden om er een topevent van te maken, was duidelijk!

De avond begon met een topper, nl een duet van Bart Peeters en Raymond van het Groenewoud. Wat daarop volgde was een muzikale avond met optredens van Ronny Mosuse, Ramses Shaffy, Axl Peleman, ea. Voor Ramses Shaffy was het het enige optreden dat hij in Vlaanderen zou geven. Daarvoor is het natuurlijk Nekka nacht ... altijd op zoek naar iets unieks.

De honderden medewerkers die Nekka maakten tot wat het is geworden, waren allen weer druk in de weer om het hele gebeuren in goede banen te leiden. Kortom, het fotoverslag zal u wel een duidelijk beeld geven van deze 2 topdagen!

En nu maar uitkijken naar wie de centrale gast zal worden bij Nekka 2009! Wij zullen er alvast terug bij zijn.

DSC_1857.JPG
DSC_1878.JPG
DSC_1906.JPG
DSC_2245.JPG
DSC_2312.JPG
DSC_2370.JPG
DSC_2438.JPG
DSC_2530.JPG
DSC_2478.JPG
DSC_2448.JPG
DSC_2397.JPG