Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Het SLP van Geert Lambert op bezoek te Kortrijk

Het SLP van Geert Lambert op bezoek te Kortrijk

Het SLP van Geert Lambert was op bezoek te Kortrijk om het programma van de partij voor te stellen. Het was even wennen aan het uitzicht, enkele honderden wc borstels verspreid over het St.Maartenskerkhof. Wat was de bedoeling hiervan?

Na een kort gesprek met de voorzitter Geert Lambert werden we een stuk wijzer. Het LSP was neergestreken te Kortrijk om hun programma voor te stellen, "Denk aan de mensen die na u komen" een passende titel met de honderden witte wc borstels. Het idee van de wc borstel kwam van de partij zelf, je maar er maar opkomen.

Ook de zwarte wc borstels gezien? Neergezet tussen de witte, volgens de voorzitter waren deze aangekocht bij IKEA, bij aankoop van 100 wc borstels kreeg men er een gratis zwarte erbij. Rond de klok van 11:45 was de voorstelling afgelopen en begon de opkuis, ook Geert Lambert stak de handen uit de mauwen ...

OVERZICHT.JPG

Overzicht St-Maartenskerhof, Kortrijk.