Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Andere organisaties op Dour Festival

Andere organisaties op Dour Festival

DOUR - Naast het NGO-dorp zijn er nog een aantal andere organisaties. Met uitzondering van Intro vzw hebben ze allen met een meer commerciële inslag. Hieronder stellen we ze kort even voor.

IMG_0765.JPG

Gedurende vier dagen schuimen zo'n dertigtal vrijwilligers van het Groene Kruis, gesponsord door Fost+ de weiden af om afval in te zamelen.

IMG_0771.JPG
IMG_0753.JPG

Voor wie wou was er dit keer voor de eerste maal de mogelijkheid om in een hutje de nacht door te brengen. Festihut is een initiatief van All-Events.

IMG_0759.JPG
IMG_0776.JPG

Intro wil festivals toegankelijker maken. Ze doen dat enerzijds door overleg en advies naar organisatoren en anders door concreet hulp te bieden voor wie dit wil.

IMG_0649.JPG
IMG_0784.JPG

Fransman Damien Gard van Face Up. Zijn bedoeling is om emotie en expressie op foto vast te leggen. Dat doet hij door tijdens de fotoshoot provocerende vragen te stellen. Dit najaar zullen er enkele affiches in de straten van Brussel verschijnen.

IMG_0787.JPG
IMG_0636.JPG

Pukkelpoppers duchtig illegaal aan het plakken. Overal op de festival zie je tegenwoordig hout aanplakborden met affiches aan de hekken vastgemaakt. Achter dit initiatief schuit Belgisch Congo. Hun mensen trekken de 'illegale' affiches eraf.

Indymedia+%289%29_6.jpg