Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Blog / kapitalisme

Documentaire van Michael Moore aan stakingspikket Inbev

Niet te missen nu vrijdagavond 22 januari om 19u. De film van Michael Moore "Capitalism : a love story" wordt dan vertoond aan het stakingspikket van Inbev te Leuven. Een uniek evenement binnen een schitterend decor. Arbeiders en bedienden die opkomen tegen hun ceo's die schandalige bonussen opstrijken. 1,5 miljoen voor beheerder Jean Luc Dehaene, 40 miljoen euro voor elk van de 40 internationale ceo's en meer dan 80 miljoen euro voor de baas der bazen van Inbev. Ongehoord. De nieuwste film van Michael Moore toont dat kapitalisme geen toekomst heeft. Een andere wereld is mogelijk.

Lees meer / 1 comment(s)

Remembering Tomorrow

Dit is een interessante speech van Michael Albert over z'n boek 'Remembering Tomorrow', het banaliseren van een aantal belangerijke problemen, publieke onwetendheid inzake internationale politiek, en een aantal andere zaken..

http://video.google.nl/videoplay?docid=3622753371052484817&q=michael+alb...

Link naar z'n online magazine: http://www.zmag.org/weluser.htm

Lees meer / 0 comment(s)