Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

[Foto's] 1 Mei stoet van de libertairen: "Dag van het Anarchisme" (Gent) - Deel 2

[Foto's] 1 Mei stoet van de libertairen: "Dag van het Anarchisme" (Gent) - Deel 2

GENT -- Donderdag 1 mei 2008. Een wel heel talrijke opkomst voor De Dag van het Anarchisme dat gepaard ging met verschillende activiteiten georganiseerd door verschillende organisaties en individuen.

IMG_4491.jpg

Deze libertaire 1 Mei begon bij een Reclaim The Streets dat van start ging aan 't Zuid en eindigde aan de Vrijdagsmarkt. Meest opvallende delegaties tijdens de Reclaim The Streets waren: de JNM Samba Band: Rhythm Of Resistance, GroenFront! (www.groenfront.be), en Het Anarchistisch Collectief (anarchistische universitaire studenten organisatie), dit alles rijkelijk CNT gekleurd. Het alreeds aanwezige bonte gezelschap van socialisten en lege portemonnees kon bij aankomst van de libertaire optocht met volle teugen genieten van het rijke aanbod aan allerlei standjes. Zo was Kokkerellen (Gentse mobiele axiekeuken: kokkerellenpost@yahoo.com) en De Anarchistische Infotheek (http://anarchie.be/infotheek/) ook van de partij. Na afloop van het socialistisch rock geweld werden er aan de anarchistische zijde nog debatten en uiteenzettingen geopend. Waarna deze 1 Mei weldegelijk met succes werd afgesloten.

Bekijk Fotoreportage Deel 1

IMG_4436.jpg
IMG_4441.jpg
IMG_4477b.jpg
IMG_4479.jpg
IMG_4481.jpg
IMG_4482.jpg
IMG_4483.jpg
IMG_4488b.jpg
IMG_4501.jpg
IMG_4504.jpg