Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Genetisch gemanipuleerde soja in AVEVE kippenvoer

Genetisch gemanipuleerde soja in AVEVE kippenvoer

Wie denkt dat hij door zelf kippen te houden denkt dat hij geen GGO's binnenkrijgt via zijn eieren moet toch goed opletten.

Vandaag zag ik dat er bij de meeste kippenvoermengels in de AVEVE genetisch gemanipuleerde soja is toegevoegd. Het gaat om deze aangevuld met krachtkorrel (hetgeen wordt aangeraden voor legkippen).

Ik vroeg aan de kassa of dit al lang zo was of dat het een nieuwe ontwikkeling was. Ze zei dat de samenstelling al een paar jaar niet veranderd was. Blijkbaar vergist ze zich, want thuis gekomen heb ik een pak bekeken dat ik een paar maanden geleden gekocht heb (BRIOFOR76 van AVEVE) en daar staat geen vermelding van GGO's. Of is er onlangs iets aan de verplichte etiketering veranderd?

Robotics

Een pratende kassa?

:) Ik vroeg, toen ik aan de

:)
Ik vroeg, toen ik aan de kassa stond

zo beter?

boerenbond

Verschiet ge daar van bij de foefelaars van de boerenbond?
De enigste garantie op eerlijk kipevoer zonder GGO's is biograanmengeling kopen. Da's wat duurder, maar dan ben je zeker.

"Ik vroeg aan de kassa" is

"Ik vroeg aan de kassa" is prima geformuleerd, hoor! "Aan de kassa" is dan plaatsbepaling. Niks mis mee!