Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Gaza: "Wiped off the map"

Gaza: "Wiped off the map"

Dit is ee n trailer van een documentaire van een Spaanse groep die in Gaza tijdens de invasie filmde. De filmploeg hoopt een realistisch beeld te kunnen bieden van binnenuit. Zij waren de enige buitenlandse filmploeg die daar toen aanwezig was en konden tijdens de hele invasie filmen. Aangrijpende beelden...


Erased-wiped off the map from C.I. COMUNICACIÓN on Vimeo. Lees meer over de documentaire op de website

Ze staan wat achter met hun informatie

want op http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=7838
staat er duidelijk dat Israël die school niet heeft gebombardeerd. Daardoor is hun ganse geloofwaardigheid in het gedrang.

Ook nu weten we, maar na 9 jaar, dat de kleine Mohammed Al Duta niet eens gedood werd. Esther Shapira heeft daar een zeer goede film over gemaakt die op de ARD uitgezonden werd.

beelden van oorlogsmisdaden zijn nooit achterhaald

Dag Danny,

Zelfs al zou de school in kwestie niet zijn geraakt daarmee zal Israel zich niet verschonen van de 1000-tal doden waaronder drievierde kinderen en vrouwen. De duizenden gewonden waarvan er meer dan de helft een lenvenslange handicap aan zal overhouden. En daarnaast nog eens duizenden gezinnen die dakloos zijn geworden.

Het bombarderen van een opeengepakte weerloze bevolking dat als een muis in de val zit. Het experimenteren op de bevolking met fosfor en andere wapens... of zijn dat ook verzinsels...? Dat zijn pure oorlogsmisdaden. En vooral dat al deze misdaden helemaal minutieus op voorhand gepland zijn...

http://gazasiege.org/docs/jan09/gaza_map_180109.pdf

Amnesty debatteert: Gaza, gaan oorlogsmisdadigers vrijuit?

Amnesty International organiseert twee paneldebatten aan de Katholieke Universiteit Leuven (30 maart) en de Universiteit Gent (2 april) over de luide roep naar rekenschap voor oorlogsmisdaden in Gaza en een wapenembargo tegen Israël en gewapende Palestijnse groepen. Prominente sprekers gaan hierover in gesprek met Amnesty International. Een Palestijns student uit Gaza zal een getuigenis brengen en er zal video- en fotomateriaal van de Amnesty-onderzoeksmissie in Gaza en zuid-Israël worden vertoond.

Meer info: http://www.aivl.be/nieuws/amnesty-debatteert-gaza-conflict-gaan-oorlogsm...

Keltoum

Gepost door Keltoum
10.03.2009

Tags