Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Michael Jackson overleden aan hartstilstand

Michael Jackson overleden aan hartstilstand

Donderdagmiddag werd Michael Jackson met spoed naar het ziekenhuis afgevoerd nadat hij een hartstilstand had gehad. De hulpdiensten werden verwittigd vanuit het huis van Michael, in Los Angeles. Al gouw kwam via de familie het nieuws naar buiten dat de toestand van de zanger kritiek was. De reanimatiepogingen van de hulpdiensten mochten niet meer baten. Michael overleed in het UCLA Medical Center in Los Angeles op 50-jarige leeftijd.

Michael-Jackson-p01.jpg

Michael Jackson werd al op jonge leeftijd opgemerkt als lid van “the Jackson 5”, later ging Michael solo verder. Hij werd onder andere bekend door zijn album “Thriller”. Dit album is tot op heden het best verkochte album aller tijden.

De laatste tijd kwam Michael vooral negatief in de media door een aantal processen. Michael werd ervan verdacht verschillende jonge kinderen misbruikt te hebben, op zijn ranch “Neverland”. Van al deze aanklachten werd hij door de jury vrijgesproken.

Na een lange stilte plande Jackson een ware comeback met een hele reeks optredens in Londen. Al deze concerten waren reeds de eerste dagen uitverkocht. Hoe het nu verder moet met zijn fans is nog niet bekend.