Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Nog meer 'More Than Music'

Nog meer 'More Than Music'

IEPER - Wist ik veel dat er in de 'More Than Music'-tent elke dag andere organisaties een stand hebben! Hier volgt dus nog een kort overzichtje:

FotoG.JPG

Anti Fascistische Actie (AFA) is een landelijk netwerk van lokale groepen en contacten. AFA werd in 1992 opgericht, naar aanleiding van de groei die georganiseerd extreemrechts toen doormaakte. Sindsdien heeft AFA zich ten doel gesteld racistische en fascistische partijen, groeperingen en tendenzen te bestrijden en rascistische en verrechtsend overheidsbeleid aan de kaak te stellen. Voila!

FotoE.JPG
FotoF.JPG

Sea Shepherd, in 1977 opgericht door Paul Watson, is een Amerikaanse non-profit natuurbeschermingsorganisatie die zich wereldwijd op unieke wijze inzet voor de bescherming van het leven in zee.Sea Sheperd staat bekend om haar directe acties en confrontaties en om haar nauwe samenwerkingen met de media om illegale en verborgen praktijken aan het licht te brengen. De schepen van Sea Shepherd worden bemand door vrijwilligers en wordt volledig gefinancierd door giften. Op Ieperfest staat Wout van de Belgische afdeling.

FotoA.JPG
FotoC.JPG

Blockbuster is de anti-fascistische van LSP (Linkse Socialistische Partij). De organisatie werd opgericht als reactie tegen de opkomst van het Vlaams Belang begin jaren negentig.

FotoB.JPG
FotoD.JPG

Een medewerker van Ieperfest verkoopt een aantal wereldwinkelprodukten.