Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

De 10de editie van Antwerp Stars Cup in Hoboken.

De 10de editie van Antwerp Stars Cup in Hoboken.

De Jaarlijkse Internationale danswedstrijd 'Antwerp Stars Cup' vond plaats verleden week-end in Hoboken.

IMG_1670.JPG

Het is een traditie geworden dat,begin februari,de Antwerp Stars Cup in de stad Antwerpen plaatsvindt.
Gedurende de laatste 10 jaar heeft dit internationale rankingtornooi een hele evolutie doorgemaakt.Gestart als een ééndaagswedstrijd in het Alpheusdal te Berchem,werd snel ondervonden dat Antwerpen een goede locatie is voor internationale competities.De Antwerp Stars Cup kreeg meer en meer bekendheid in binnen-en buitenland en door het stijgende aantal deelnemers was er al vlug denoodzaak om aan het wedstrijdprogramma een tweede en enkele jaren later zelfs een derde dag toe te voegen.
Inmiddels is de Antwerp Stars Cup uitgegroeid tot het hoogste internationaal rankingniveau.
"Wij zijn dan ook fier dat de International Danssportfederatie IDSF,onze wedstrijd heeft uitgekozen,om een van de vier Grand Slam wedstrijden in te richten,wat bewijst dat de reeds georganiseerde EK's en WK's succesvol waren"zei ons nog zondag Louis Cornelissens,van het organisatiecomité en voorzitter van Metropolis Dansport Club vzw.
www.antwerpstarscup.be
Bekijk een zeer uitgebreide fotoreportage met meer dan 200 foto's(!) 'full screen' van tiende editie via volgende link:
http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157623393446884/show/

IMG_3023.JPG
IMG_9111.JPG