Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

[Opinie] rode loper voor fascisten?

[Opinie] rode loper voor fascisten?

Naar aanleiding van de nieuwe partij van Dedecker rolt de VRT eens te meer de rode loper uit voor fascisten.

Ik denk niet dat de bruin-zwarte stank snel uit het VRT gebouw zal verdwenen zijn. Kan ook niet na het bezoek van al die bruingetinte bezoekers . Het kan niet meer op na de oprichting van lijst Dedecker.

Vrijdagavond zat de politieker met de allergrootste mond samen met blokker Vanhecke. En zondagvoormiddag was het de beurt aan andere bruinzwarte stoere binken zoals Annemans en Coveliers. De VRT volhard in de boosheid en maakt van hen aanvaardbare gesprekspartners en lovenswaardige politici.
Rode kaart voor de VRT.

En wat Dedecker betreft. Met alle respect voor zijn vroegere prestaties als judocoach, zijn aandacht voor het lot van de zeehondjes, denk ik dat hij door zijn deur naar extreem-rechts open te zetten bij velen de ogen zal openen.
Mischien helpt hij de stemmen voor het Blok naar beneden trekken.een nieuwe soort Vanrossem.
Dat is dan in zekere zin nog goed meegenomen .

VRT-stemmingmakerij

Kadert de lieftallige aandacht van de VRT voor "Forza Flandria" in de campagne waarmee Johan Vande Lanotte met morele chantage zijn Vlaamsgezind "Sp.a+" front wil afdwingen bij de progressieve kiezers?

Sp.a blijft meer-Vlaanderen nastreven en dwangmatig denken, en is daardoor geen alternatief voor Vlaams-rechts.

Belgisch-links en humanistisch is dat wel.

Vanoel : zou je niet eerst

Vanoel : zou je niet eerst eens leren schrijven zonder dt fouten voor je de objectiviteit van de VRT besmeurt ?

Doet een dt fout afbreuk aan de inhoud

Ik kan begrijpen dat sommige mensen zich ergeren aan spelfouten. Het zou leuk zijn moest men ze gewoon aangeven, verbeteren,.... dan helpt men iemand om zich beter uit te drukken/

Ik heb geen begrip voor mensen die de spelfouten van iemand gebruiken om hem te intimideren of te zeggen dat hij beter kan zwijgen.
Ik heb zelf de grootste moeite om zonder fouten te schrijven, en weet dus zeer goed hoe ergerlijk en laag bij de gronds het is als men dt fouten aangrijpt om niet op de inhoud van een verhaal in te gaan.

Recht op mening

Wel bijzonder dat sommigen vinden dat in land met stemplicht alleen "ontwikkelde" mensen recht op een mening hebben.

Gaan we bv dyslectischen weigeren op 10 juni?

"Objectiviteit van de VRT": tja: waarover hebt u het? Vele opinie-watchers van de VRT zijn eigenlijk opinie-makers, gespecialiseerd in vragen met dubbele bodem, je moet wel erg blind zijn om dat niet te zien.

Rechts etaleren denk ik, past in een flamingante pro-Sp.a strategie van sommige VRT-mensen. Pro-Vlaanderen en tegen België alleszins.

lachen,best doen en inhoud

Hey anonymous ,we hebben hier eens hartelijk gelachen met uw opmerking,het laat ons koud.Maar ik beloof op plechtige wijze dat ik mijn uiterste besdt(taalfoutje zeker?) zal doen om geen fouten meer te schrijven.Als dat lukt ben ik hoogst waarschijnlijk een unicum in België . De vriendin van mijn jongste zoon die lerares talen is heeft toe dat zij en ook andere leerkrachten nog taalfouten maken .Geen enkel probleem,niemand is feilloos tenzij mischien onze anonymous.Voor de rest is het zoals Han opmerkt,de inhoud telt niet een pietluttig taalfoutje.En over de objectiviteit van de VRT valt heel wat te discussiëren.Volgens mij hebben ze hun zogenaamde objectiviteit al lang te grabbel gegooid.

wolven in een schapenvacht?

Het gevoel dat ik eind vorige week en het vorig week-end kreeg was: dat "de extreem-rechtsen" doen alsof ze gematigder aan het worden zijn.
Blijkbaar merken ze, terecht, dat ze een doodgelopen weg zijn ingeslaan. En om hun stemmenaantal nog te verhogen moeten ze zich wat aanpassen (of oprotten?) om meer mensen voor zich te winnen.
But be aware! They will never change! Dedecker, Vlott, Forza Flandria zijn gelijk aan het VB.
Het enige positieve is misschien wel dat de stemmen 'verdeelder' gaan zitten...

rode loper voor

mijne heren
ik heb jullie comentaar gelezen en wil jullie die zo met onze samen leving begaan zijn er even op wijzen dat u geen haar beter zijn en best u comentaar voor u hou volgens dat ik kan lezen geven jullie allemaal af op het vb maar zijn jullie zelf haat dragende mensen het wordt tijd en hoog tijd dat er een partij aan de macht komt die uit eindelijk eens de grondtwet der belgen doet nakomen want er worden maar wetten gemaak zoveel zelf dat zij alleen nog maar goed zijn voor advokaten die er dan zelf niet meer aan uit kunne toch lachwekent he en tot slot geef de vb en anderen de kans om het te tonen zij zullen zeker niet meer schaden aan richten dan de partijen die nu aan de macht zijn en vooral bezich zijn met zich zelf en het postje dat ze bekleden het zijn een bende die niet begrijpt dat ze door het volk gekoosen zijn er er ook voor het volk moeten zijn bedank voor u aandacht