Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Mediakamp zomer 2008: Combineer muziek, journalistiek en activisme

Mediakamp zomer 2008: Combineer muziek, journalistiek en activisme

Van 21 tot 28 juli 2008 organiseert Indymedia.be samen met GetBasic vzw voor de tweede maal een mediakamp op het Sfinksfestival in Boechout. Blijf geen passieve mediaconsument maar word een media-activist. We strijken een week lang op de terreinen van het Sfinksfestival neer en brengen er verslag uit van de evenementen voor en achter de schermen.

sfinks1.jpg

Sfinks is een jaarlijks muziekfestival waar door een eigenzinnig en avontuurlijk muzikaal aanbod en een feestelijk randprogramma bruggen worden geslagen naar andere culturen.

Je zal er artiesten interviewen, fotograferen of achtergrond- en sfeerreportages maken over de vrijwilligers, de partners en het publiek. Je werkt backstage en slaapt in tenten vlakbij de festivalweide. Meer informatie over het Sfinksfestival vind je op: http://www.sfinks.be.

Dit kamp is een aanrader voor iedereen die wil leren hoe je een goed interview afneemt, hoe je je foto's digitaal bewerkt, een flitsende montage maakt, een verhaal opbouwt en je materiaal online zet.

Medewerkers van Indymedia.be geven je de nodige technische en creatieve ondersteuning. We vertonen de resultaten dagelijks op de festivalweide en posten de reportages op www.indymedia.be. Bekijk de reportages van de deelnemers aan het mediakamp 2007 op http://www.indymedia.be/nl/dossiers/mediakamp.

Aarzel niet om ons te contacteren indien je nog vragen hebt: keltoum@indymedia.be

Data

Maandag 21.07.2008 tot maandag 28.07.08

Prijs: €100

Inbegrepen

  • Begeleiding en materiaal
  • Eten
  • kamping
  • toegangskaarten voor het festival


Zelf mee te brengen

  • Een tent en slaapzak
  • De fotografen brengen best een eigen digitaal fototoestel.
  • Extra digitale videocamera's zijn altijd welkom.Indien de prijs een probleem is, dan kan je steeds contact opnemen met ons.

Inschrijven

De inschrijvingen zijn afgesloten.

Organisatie: Getbasic/Indymedia.be

nice one!

nice one!