Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

[Cartoon] De Vlaamse Karaoke

[Cartoon] De Vlaamse Karaoke

De Vlaamse Karaoke: volkslied met valse noten.

Vl.leeuw-Indy.jpg

Lachen is gezond, verstand erbij houden kan echter geen kwaad!

Morgen de internationale? Met als noten de kop van Mao of Lenin? en als staartjes aan de noten de hamer (van de sikkel)? Neen, hierover hoeft u zich geen zorgen te maken. Vlaamsgezinden zijn hoegenaamd nog redelijke mensen.

Het ergert me steeds meer hoe er wordt omgegaan met culturele eigenheid.

Het toont aan dat er complexen bestaan, men wil niet geassocieerd worden met de eeuwige boeman 'extreem - rechts". Dat laatste is het argument bij utistek om alles wat 'Vlaams' is in onder te brengen. Men leert het blijkbaar niet af.

Jongens en meisjes leert dat nu nekeer af! Ik ben het hoegenaamd beu!

Leert eens Vlaamsgezinde mensen kennen bij pot en pint, discussiëer eens eerlijk,...maar verziek alstublieft niet het debat met deze non - cartoons.

Ik zal het maar deze keer niet op indymedia steken, maar op de onwetendheid en gebrek aan enige zin voor nuance....van....

Flirten met de Brabancone is plezant, is cool, is rebels, is ...misschien het goedkeuren van het afhakken van de handen van Congolese slaven indertijd....met de Leopold ....waaronder dat lieke is gemaakt! (maar dat laatste verzwijg je best)

pfff

reinout,

de cartoon gaat over het Vlaams Blok, je zou je beter houden aan de titel van je reactie,

en ook,

het Vlaams Blok noemt nu éénmaal Vlaams Blok, Vlaams dus mocht je het nog niet begrepen hebben...