Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Sportpaleis viert 75-jarig bestaan met groots volksfeest

Sportpaleis viert 75-jarig bestaan met groots volksfeest

Het Antwerps Sportpaleis is dit jaar 75 jaar jong en dat wordt op donderdag 2 oktober uitgebreid gevierd met een historische terugblik en een feestelijk programma. Verschillende Vlaamse artiesten die een speciale band hebben met het Sportpaleis verlenen hun medewerking. Clouseau, Natalia, De Kreuners, Milc Inc, Soulsister en Belle Perez zijn zeker al van de partij. Wie voor 1 september inschrijft, maakt kans om één van de duizenden gelukkigen te zijn. De uitbater van het Sportpaleis zet ook met het buurtcomité een actie op touw om de buren gratis van dit evenement te laten genieten.

goed 3.JPG

Op 11 januari 1932 werd in merksem de eerste steen gelegd van wat de grootste indoorpiste van Europa moest worden. Dit jaar bestaat het sportpaleis dus 75 jaar, en dat zou in eerste instantie een groot feest worden voor al het personeel van de provincie Antwerpen. Doch, dit was in eerste instantie, want het provinciebestuur besliste erover, samen met PSE Belgium dat het een feest moest worden voor iedereen die in de Provincie Antwerpen woont. Inwoners dienen voor 1 september 2008 naar www.provant.be te surfen, en mee te dingen naar 1 van de 12.000 plaatsen op 2 oktober. De onschuldige handen zullen de winnaars bepalen en hen een fantastische avond bezorgen.

Wie er van 'special guests' uit de sportwereld zal aanwezig zijn, is nog niet bekend, maar dat de muzikale affiche de top van de Belgische scène verzamelt, staat nu al als een paal boven water. Wat dacht je van topnamen als Clouseau, Belle Perez, De Kreuners, Soulsister, Milk Inc en Natalia ? Wel, zij zijn er op deze feestelijke avond zeker en vast bij! En het is niet uitgesloten dat dit lijstje nog verder aangevuld zal worden.