Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

[Fotoreportage] Einde examens Roeselare

[Fotoreportage] Einde examens Roeselare

Roeselare – Wat studenten en leerlingen doen op het einde van hun examens is ons wel allemaal bekend. Een welverdiende beloning na een lange, uitputtende examenperiode of een gevaarlijke praktijk van massa dronkenschap? Wij trokken alvast gewapend met een fototoestel, dictafoon en videocamera Roeselare centrum in en lieten de leerlingen en de scholen aan het woord. We geven u alvast een sfeerbeeld in afwachting van de videoreportage.

Door: Dries Claerhout, Pieter Reuse, Bjorn Dewulf

De meningen die we verkregen waren verdeeld, studenten die niet uitgaan en ouderen hebben vooral een afkeer van de grote hoeveelheid afval dat de feestvierders achter zich laten. Ook als je door de binnenstad wandelt vind je overal lege blikjes, papier en andere restjes. Dat iedere leerling zich bezat na de examens is zeker een fabeltje, maar toch mocht de ziekenwagen enkele keren uitrukken om feestvierders op te halen die zichzelf overschat hadden.
Van ernstige vechtpartijen werd dit feest gelukkig gespaard.

nummer1.JPG
Nummer2.JPG
Nummer3.JPG
Nummer4.JPG
Nummer5.jpg
Nummer6.jpg
Nummer7.jpg
Nummer8.jpg
Nummer9.jpg
Nummer10.JPG
Nummer11.jpg
Nummer12.jpg
Nummer13.jpg
Nummer15.jpg

Door: Dries Claerhout, Pieter Reuse, Bjorn Dewulf