Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

PleinOPENair is er weer van 1 tot 16 augustus 2008

PleinOPENair is er weer van 1 tot 16 augustus 2008

PleinOPENair, de rondreizende en zomerse versie van Cinema Nova is er weer! Na een sabbatjaar in 2007 omwille van de drukke periode rond de 10de verjaardag van Nova, zal PleinOPENair dit jaar opnieuw haar scherm neerplanten in verschillende Brusselse wijken.

Zoals gewoonlijk zal PleinOPENair stedelijke thematieken aankaarten met filmvoorstellingen maar ook met concerten, rondleidingen, ontmoetingen, kinderactiviteiten en nog meer.... En dit op verschillende verrassende lokaties in het Brusselse.

Dit jaar hebben de gekozen lokaties een internationale bestemming in het vooruitzicht.... Maar op dit moment is het nog te vroeg om uit te pakken met namen! De data daarentegen zijn wel bekend, namelijk de eerste drie weekends van augustus. En meer bepaald de vrijdagen en zaterdagen 1 & 2, 8 & 9, en 15 & 16 augustus, net zoals de woensdagen 6 en 13 augustus waar we kleinschaligere activiteiten in een intiemer kader voorstellen.

Het volledige programma zal midden juli bekend gemaakt worden, in het Nova-krantje en op de website www.nova-cinema.org.

En we zouden het bijna vergeten te vermelden, maar natuurlijk zijn alle activiteiten gratis toegankelijk!

Contact: Cinema Nova, Schildknaapstraat 63, 1000 Brussel