Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

[Cartoon] Geen negationist ...

[Cartoon] Geen negationist ...

Geen negationist ...

negationist-Indy.jpg

lachwekkend

Het is toch verdorie lachwekkend, maar anderzijds armzielig hoe men probeert iemand als Bart Dewever in een extreem-rechts, negationistisch vaarwater te duwen..

Dit is gewoon niet meer eerlijk, heeft een Vlaamse krant ooit zo tekeer gedaan tegenover pak weg Happart?

Wanneer men de geesten niet meer kan winnen dan slaat men op de mensen, dat was de truck van de nazi's, dat zijn trucken die bepaalde mediagroepen denken te moeten gebruiken, gedicteerd vanuit politieke hoek. Om evoluties die niet meer te keren zijn dan op een zielige en onaanvaardbare manier te stuiten!

Ik dank u!

Leve Le Soir!

De Belgische bourgeoiskrant bij uitstek wordt hier in de slachtofferrol geduwd. Je moet maar durven om als linkse rakkers zo'n cartoons te maken.

maar....

Maar De Wever is toch ook helemaal geen negationist? Er zijn toch genoeg echte zaken op te merken over het Vl nationalisme dat er toch geen bij gefantaseerd moeten worden?