Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

35.000 betogers in Londen: "Put people first"

35.000 betogers in Londen: "Put people first"

Onder de slogan 'Put People First!' betoogden vandaag een 35.000-tal mensen door de straten van Londen. Een bonte mix van Ngo's en vakbonden riepen de leiders van de G20 op om bij hun bijeenkomst volgende week niet enkel maatregelen te nemen om de bedrijven te redden maar ook werk te maken van een echt sociaal en groen herstellingsplan. De overheden moeten volgens de betogers dringend werk maken van echte maatregelen om de wereldwijde armoede, de opwarming van het klimaat en de stijgende werkloosheid aan te pakken. Van de buitenlandse delegaties waren vooral de vakbonden van de verschillende Europese landen vertegenwoordigd. België viel in de kijker met veruit de hoogste buitenlandse delegatie van 250 vakbondsmilitanten en een 40-tal NGO-leden en vrijwilligers waaronder 11.11.11 en Attac. Enkele sfeerfoto's.

foto1.JPG
foto2.JPG
foto17.JPG
foto4.JPG
foto5.JPG
foto6.JPG
foto8.JPG
foto7.JPG
foto18.JPG
foto15.JPG
foto10.JPG
foto14.JPG
foto12.JPG
foto11.JPG
foto19.JPG

Politiek

Het meningsverschil tussen Amerika en veel andere landen over regulering en economisch beleid gaat over politieke belangen. Het inzicht van Europa is meer dan dat van Amerika dat economisch herstel zinloos is als de oorzaak van de crisis niet is opgelost.

G20

Het probleem van de economische crisis is financieel. Het is twijfelachtig of de bijeenkomst van de G20 een oplossing kan bieden hoe het beleid tegen de crisis van de deelnemende landen kan worden gecoördineerd en de financiële sector kan worden gereorganiseerd om verdere problemen en protectionisme te voorkomen.

Het afbrokkelende economische systeem

We leven al zolang in onwerkelijkheid. We denken, en onze leiders denken, dat we op de oude weg kunnen blijven voortgaan, net zoals tot dusver – meer wedijver, meer hebzucht, meer van hetzelfde en het zal gewoon maar doorgaan, we zullen winnen. Dat gaat niet langer, het werkt niet.

Maitreya wacht op het gunstigste moment om in de openbaarheid te treden. Hij wacht op de gunstigste gelegenheid, dat wil zeggen het moment waarop de aanvaarding van wat Hij te zeggen heeft het grootst en het snelst zal zijn. Het gunstigste ogenblik is wanneer het afbrokkelende economische systeem het Westen economisch op de knieën brengt en voor het eerst met de realiteit confronteert.

G20

Wie is de Matreija? Je bedoelt de Matrix..dit grijze systeem dat ons voorliegt..ik ben in ieder geval erg blij met enkele mensen zoals Obama en Lula, die toch wat meer op hebben met de problemen van de mensen die het moeilijker hebben. Ik maak me vooral zorgen of ze nu nog intensief op een UN-way gaan actie ondernemen met betrekking tot boskap, klimaat, bio-industrie etc. Ik hoop dat dat niet vergeten wordt onder de economische sneeuwval..ONELOVE! *Wil iedereen die dit leest regeringen zoals Maleisie, Indonesia, China, Borneo etc gaan lastig vallen met opmerkingen over hun corrupte beleid mbt boskap in oerbossen. Thanx!

''Dude'', download is de The

''Dude'', download is de The Obama Deception! En word wakker.. Er is maar 1 beleid.. Jah Bless!