Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Château Bateau stelt voor: Expo-Festo van 4 tot 6 september

Château Bateau stelt voor: Expo-Festo van 4 tot 6 september

WONDELGEM – Op vrijdag 4 september aanstaande omstreeks 16 uur lanceren de bewoners van de bezette zone “Château Bateau” voor de aller eerste keer hun Expo-Festo. Goed voor drie volle dagen kunstigheid en muzikaal geweld. Tal van installaties, collages, foto's, films, schilderijen enz.. van verschillende artiesten zullen er te bezichtigen zijn. Daarnaast starten omstreeks 18 uur (zaterdag 16 uur en zondag 15 uur) ook nog een reeks concerten.

02Charel.jpg

Foto te bezichtigen op Expo-Festo 2009.

Château Bateau is een gekraakt kasteeltje in Wondelgem (Gent) dat zo nu al een vijf-tal jaar dient als vrijplaats voor individuen van verschillende strekkingen. Zo huisvest het gebouw verschillende ateliers, repetitieruimtes én artiesten. Daarmee was de keuze voor het Expo-Festo project niet geheel onlogisch te noemen. Doch bruist het pand van talent, alternatieve levenswijzen en vreemde hersenkronkels waardoor het zeker interessant wordt om eens een kijkje te komen nemen. Ook zullen er een tiental foto's van mezelf te bezichtigen zijn.

Het programma:

Vrijdag 4 september
Expo open van 16 uur tot 20.30
Concerten van Radikal Satan, Mr. Labrador, TC, Sicktronic vanaf 18.30 uur

Zaterdag 5 september
Expo open van 13.30 tot 20.30
Concerten van Ginette and the Marshmallows Sauvages, Mr. Marcaille, Saft'n, Contra Naturam, Domien, Goalfiller vanaf 16 uur

Zondag 6 september
Expo open van 13.30 tot 20.30
Concerten van Equinox The Peacekeeper, Sylvester Anfang vanaf 15 uur

Château Bateau, Botestraat 52/54, Wondelgem/Gent.