Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Prins Laurent zette de boel op stelten!

Prins Laurent zette de boel op stelten!

Gisteren ging de musical ‘Pippi zet de boel op stelten’ feestelijk in première! Dit in aanwezigheid van hoog koninklijk bezoek. Prins Laurent kwam met zijn hele gezin een kijkje nemen naar deze knotsgekke familiemusical. De tot in de nok gevulde Arenbergschouwburg beloonde cast & crew dan ook met een staande ovatie en minutenlang applaus...

Prins  cast  Luk Monsaert.jpg

Hoewel de avond begon met een andere rolbezetting - Amaryllis Uitterlinden kon de rol van Pippi Langkous niet vertolken wegens stemproblemen & bijkomende keelontsteking – werden de verwachtingen meer dan ingelost! De massaal aanwezige pers en BV’s waren getuige van een vlekkeloze voorstelling. Fleur Brusselmans – understudy – schitterde als Pippi, Koen Van Impe als Efraïm Langkous en ook de overige castleden zetten een grandioze prestatie neer. Fleur heeft haar debuut alvast glansrijk doorstaan!

Stany Crets beloofde een ware ode aan de fantasie en dat is exact wat het is geworden! Ontroerend, grappig en dynamisch... Zo zou je de voorstelling kunnen samenvatten. Iedereen was het roerend eens: dit is een onvergetelijke ervaring. ‘Pippi zet de boel op stelten’ is klaar om de harten van Vlaanderen te veroveren...

Tickets & info

De voorstelling zal toeren doorheen Vlaanderen met stops in Sint-Niklaas, Gent, Turnhout, Bornem, Kortrijk, Aalst, Leuven, Brugge, Roeselaere, Hasselt, Dilbeek en Antwerpen.

Tickets zijn verkrijgbaar op www.pippimusical.be of op 070/25 20 20