Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Klimaattrein vertrokken naar Kopenhagen

Klimaattrein vertrokken naar Kopenhagen

Zaterdag 5 december in de ochtend, een paar uur voor de succesvolle klimaatbetoging, vertrok vanaf Brussel Zuid de eerste klimaattrein richting Kopenhagen. U herkent op de foto's ongetwijfeld een paar "belangrijke mensen" zoals Van Ypersele, minister Magnette, de grote baas van WWF, Nic Balthazar en natuurlijk de Sint.

DSC_0004.JPG
DSC_0007.JPG
DSC_0012.JPG
DSC_0018.JPG
DSC_0035.JPG

Sherpa's getuigen over klimaatverandering

DSC_0061.JPG
DSC_0096.JPG
DSC_0108.JPG
DSC_0109.JPG
DSC_0124.JPG
DSC_0127.JPG
DSC_0152.JPG
DSC_0153.JPG

Analogie

Iedere organisatie en iedere structuur bevatten kritiek. Maar iedereen heeft een eigen levensritme, dat van sommigen dat op de eeuwigheid en de natuur is geënt kan aanzienlijk afwijken van dat van de meerderheid. Pas als dat wordt gerespecteerd, zal de samenleving vrij kunnen ademen. Dat kan niet als de meerderheid deze uitzonderingen inpakt, waardoor kleine individuen gelegitimeerd zijn of zich voelen om de vrije gang van diegenen en die genen te determineren of uit te sluiten.

Charles Darwin

De evolutietheorie in een notendop.
Charles Darwin moet het hebben voorzien.

Het uur van de waarheid is aangebroken, waar we vandaan komen, en of we wel zijn geëvolueerd.