Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Griepcommissaris Marc Van Ranst in debat met Dr Kris Gaublomme over de Mexicaanse media-pandemie

Griepcommissaris Marc Van Ranst in debat met Dr Kris Gaublomme over de Mexicaanse media-pandemie

GENT - De Belfort burgerbeweging gaf dit symposion in Gent op zaterdag 13 februari. Hierbij aanwezig waren meer dan 400 nieuwsgierige burgers, die eindelijk meer duidelijkheid kregen over de Mexicaanse media-pandemie.

IMG_0847.jpg

Ook de veiligheid van ‘vaccins’ werd in vraag gesteld. De ziekelijke greep van machtige farma-bedrijven zoals o.a. Eli Lilly werden hier besproken door een echte ‘insider’. Voor de farma-industrie blijft ziekte het ideale streefdoel, hoe langer u hun ‘consument’ blijft, hoe groter de winsten. Alleen al met het geld van de Belgische burger werden 12.6 miljoen ‘vaccins’ aangekocht, dankzij onze ‘bezorgde’ minister Onkelinx.

Dit en nog veel meer werd besproken in een respectvol open debat tussen griepcommisaris Marc Van Ranst en dokter homeopaat Kris Gaublomme van de vzw Preventie Vaccinatieschade.
Hierop volgend kwam dan voormalig directeur van Eli Lilly Zweden via een lezing persoonlijke ervaringen delen, zoals o.a. het persoonlijk omkopen van de Zweedse regering om Prozac voor kinderen toegelaten te krijgen, goed beseffende dat Prozac regelrecht gevaarlijk is voor iedereen.
Een uitgebreid artikel komt eraan en zal héél binnenkort op deze website te vinden zijn. (GN)

Bedankt. We kijken er naar

Bedankt.
We kijken er naar uit om meer te lezen !

podcast van dit event

dit event werd live gestreamd op het internet door argusoogradio

opnames zijn te downloaden op http://www.argusoogradio.org/?page_id=1869