Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

[Audio] Internationale dag van de Migrant

[Audio] Internationale dag van de Migrant

Radio Centraal nam maandag 18 december deel aan radio 18-12, het internationale radioproject over de internationale dag van de migrant.

Zie je geen audiospeler? Kijk dan even na of:

  1. De Flash-player (versie 9) is geïnstalleerd op je computer. De player kan je gratis downloaden op http://www.adobe.com/products/flashplayer/.
  2. Javascript is geactiveerd in je browser.

Download audio (5.6 MB)

headerbgs4.jpg

Deze radiospecial bracht verslag uit over de 18-12 radiomarathon, met interviews, gesprekken en debatten over diverse aspecten van migratie, een selectie van reportages uit diverse continenten, verslag over andere deelnemende zenders wereldwijd,… Een selectie van bijdragen uitgezonden tijdens deze radiospecial op Radio Centraal van 18 december wordt nog toegevoegd.

Tijdens de redactieuitzening op 16 december spraken we alvast met René Plaetevoet van vzw december 18, de NGO die het internationale gebeuren in de kijker zet. Wat is precies het opzet van het project?