Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

G8-campings bekend

G8-campings bekend

De locaties van de twee activistencampings tijdens de G8-top zijn bekend. Een eerste bij Reddelich, zo'n 15 km van Heiligendamm, voorziet plaats voor drie tot vijfduizend kampeerders. De tweede, in Rostock stad, biedt plaats aan zesduizend mensen.
Beide kampen zullen beschikken over tenminste 2 informatietenten, één met info over de camping en één met info over acties en activiteiten.
Daarnaast zal iedere camping ook beschikken over een eerstehulppost, een Indymedia-tent, soepkeukens, toiletten (zowel prefab als ecologische), zelfgebouwde douches, enz.
Diegenen die in Rostock verblijven, kunnen deelnemen aan de tegentop(www.g8-alternative-summit.org).
Om een plaatsje te reserveren op één van de campings kun je terecht op www.camping-07.de of www.camping-07.org (de websites zijn wel voornamelijk in het Duits), of kun je een mailtje sturen naar office@camping-07.org.
Er wordt gevraagd te vermelden op welke camping je wil verblijven, en met hoeveel personen je komt. Andere details die de organisatoren kunnen helpen zijn ook altijd welkom.

Gilles

Gepost door Gilles
20.04.2007

Tags