Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Blog / radio1

RTBF (Première) als alternatief voor radio1?

Dat de vernieuwing op radio 1 bij heel veel mensen ik het verkeerde keelgat is geschoten is wel duidelijk. Heel wat internet fora puilen uit van de kritiek die meestal handelt over het gebrek aan diepgang, de al te oppervlakkige berichtgeving, BV’s die centraal staan i.p.v de actualiteit, etc etc. Als er al iets positiefs te melden valt is het wellicht de vernieuwde playlist,...

Gisteren avond rond 24u startte ik mijn zoektocht naar een alternatief voor Radio 1.

Lees meer / 8 comment(s)

Radio 1 geruisloos helemaal uitgekleed ....

Het wordt even wennen voor de luisteraars zei de woordvoerster van de VRT over het nieuwe radio 1 programma De Ochtend dat voortaan het programma Voor De Dag vervangt. Voor mij zal het toch meer dan 'even' duren. Waarschijnlijk zal ik er nooit aan wennen. Ik zal toch maar snel uitkijken naar een alternatief. Eén voor één zijn ze geruisloos verdwenen die boeiende leuke verhelderende programma's. S morgens om 7 of 8 uur wakker worden met nieuws en duiding. Gebalde info, toffe radioreportages met veel inhoud en achtergrond.

Lees meer / 14 comment(s)

Het gejengel van radio 1

Ze hadden ons dan wel verwittigd dat radio 1 helemaal zou veranderen toch was ons gezinnetje maandagochtend danig van de kaart, dinsdag hebben we de radio gewoon uitgelaten.

“Zeg han, waarom staat Studio Brussel nu op, zet dat eens terug”

Lees meer / 7 comment(s)