Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Indymedia, Sfinks fototentoonstelling - Indymedia, Sfinks 2007

Indymedia, Sfinks fototentoonstelling - Indymedia, Sfinks 2007

fototentoonstelling in het Sfinks café
INDYMEDIA
foto's van SFINKS 2007
van woensdag 10 oktober tot donderdag 13 december

publiek3_600.jpg

Publiek bij Terra Samba, Sfinks 2007. Foto: Inge

Indymedia.be is een burgermedium dat dagelijks betrouwbaar nieuws brengt over al wat leeft en wringt in de maatschappij. Elf jonge mensen werkten onder begeleiding van indymedia.be & Getbasic intensief samen om verslagen, filmpjes en foto's te maken van een week Sfinks.

Het resultaat is te bezien op onze website, www.sfinks.be, en op www.indymedia.be. Een selectie van de foto's wordt gepresenteerd in het Sfinks café. Het is een eigenzinnig verslag van een groep enthousiaste mensen die met veel plezier aan deze reeks werkten. Op de opening kan je ook kijken naar de video’s die het indymedia.be/Getbasic team tijdens het festival en de opbouw ervan realiseerden.

Iedereen is welkom op de opening van de tentoonstelling, op woensdag 10 oktober vanaf 20u30. We voorzien een hapje en een drankje!

Sfinks café - Heuvelstraat 63a, 2530 Boechout - alle dagen open vanaf 20u30, zondag vanaf 15u