Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

OXOt-happening

OXOt-happening


De jaarlijkse OXOt-happening staat weer voor de deur. Nu al voor de derde keer. De vorige edities waren bijzonder geslaagd.. Wij zijn in blijde verwachting van de volgende ! U bent alvast welgekomen. En aarzel zeker niet om deze uitnodiging te verspreiden...

Wat is OXOt ? vzw OXOt is ontstaan vanuit een kunstenaarscollectief in Westerlo. Na een twee jaar durende zoektocht hebben we sinds oktober 2007 een atelier ter beschikking dat we wekelijks openhouden op zondagnamiddag. Enkele keren per jaar organiseren we creatieve workshops en culturele uitstapjes.... Oxot vzw wil in de eerste plaats een laagdrempelige ontmoetingsplaats zijn voor iedereen die creatief wil bezig zijn. Speciale aandacht gaat uit naar mensen uit de psychiatrie.

Voor meer info zie http://www.oxot.be


De OXOt-happening ?

Eén maal per jaar mag vzw OXOt gebruik maken van de mooie rijkswachtkazerne in het hartje van Westerlo. In de gebouwen is er een expo waarop de kunstwerken van de leden van Oxot (en organisaties waarmee OXOt samenwerkt) tentoongesteld worden. Op de binnenkoer van de kazerne is er een podium waar er allerlei optredens voorzien worden (van klassiek tot pop, blues, rap en experimenteel...). Er is ook poëzie, stand up comedy en performances.

Op zolder kan u genieten van film en video (soms met live muzikale begeleiding). Kinderen kunnen zich creatief uitleven tijdens één van onze kinderworkshops...Verder wordt er nog wat gekke randanimatie voorzien. En vooral : elke avond zal het feesten zijn op de tunes van de Oxot-DJ's en invitées ! Het is een happening voor jong en oud, met een gevarieerd programma !

Locatie ? De oude rijkswachtkazerne in Westerlo -centrum, op de Vismarkt (tegenover het Kruidvat). Opgelet ! datzelfde weekend is het ook braderij in het centrum en zijn er ook de Kasteelfeesten.Buiten het centrum parkeren is aangeraden. Of eventueel in de Polderstraat, vlakbij de Vismarkt.

Inkom? Het is een gratis festival. Maar een festival organiseren kost natuurlijk geld (huur materiaal, verzekering, drukwerk, eten en drank voor de artiesten, vele andere onkosten ...). Oxot vzw ontvangt voorlopig geen structurele subsidies en draait enkel op vrijwilligers en giften... Daarom is er een pot voor 'vrije bijdragen'.. Feel free... Contact Myriam Saenen (myriamsaenen@gmail.com)
Myriam

Gepost door Myriam
12.06.2008

Tags