Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Rechtse krantenplannen van Van Gaever begraven

Rechtse krantenplannen van Van Gaever begraven

Hoe zou het nog met Vlaams Belang-parlementslid Freddy Van Gaever zijn? Precies twee jaar geleden kwam het bericht dat hij samen met Bruno Valkeniers een rechtse krant uit de grond wou stampen. Een half jaar later bleek Bruno Valkeniers afgehaakt te hebben (te druk bezig met de vele intriges aan de top van de extreemrechtse partij), maar Van Gaever toonde zich nog optimistisch over de slaagkansen van het krantenproject. De krant moest het Ryanair van de journalistiek worden met journalisten die heel goedkoop van thuis uit werken. Om warm te lopen wou Van Gaever eerst uitpakken met de gids “Ons Vlaanderen”: een bundeling van pro-Vlaamse adressen van winkeliers en restaurants.

Van die grootse plannen blijft nog eens een jaar later niets meer over. De VB-ondernemer zet de domeinnamen onsvlaanderen.com en onsvlaanderen.be in de uitverkoop. Zou Van Gaever zo krap bij kas zitten?

vangaeverlooser.jpg

nieuws = gastronomische gids voor psychologen

15 augustus 2008: De populieren en kastanjes verliezen hun bladeren en de Russen en de Polen ondertekenen een akkoord over een raketschild.
Het journaal is dezer dagen weer voer voor psychologen.

psychologische verspreking??? :)

De RUSSEN en de Polen tekenen een akkoord over een raketschild? :)

Poetin zou het graag lezen! ;)

patatje oorlog

De psychologische oorlogsvoering heeft ook mijn oriëntatievermogen aangetast.

Ik weet niet of ik zou willen leven in een wereld die gedomineerd wordt door de Poetin-dynastie. De Bush administratie is erg en ik hoop dat we die zo snel mogelijk voorgoed kwijt zijn. Maar de Poetin-dynastie is ook niet te pruimen.

Er kan er maar 1 de beste zijn!

Het is geweten dat Van Gaever niet direct een marketingwonder is.
Gevolg: zijn "Vagina" airlines ging snel op de fles. : )
Ook ivm met zijn mediaplannen maakte hij een inschattingsfout…
Zeg nu zelf…Hoe zou je ooit kunnen wedijveren met een oeroud Vlaamsch-fascistisch monument dat luistert naar de naam "'t Pallieterke"?

christophe

Gepost door christophe
14.08.2008