Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

APASSIONATA, een show met veel PK !

APASSIONATA, een show met veel PK !

APASSIONATA, met meer dan twee miljoen bezoekers het succesvolste paardengala van Europa, is op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 januari 2009 opnieuw te gast in Antwerpen. In de Lotto Arena wordt de gloednieuwe show ‘Grand Voyage’ voorgesteld. Wij kregen een kijkje achter de schermen van dit prachtige paardengala en konden genieten van deze prachtige paardenshow. Beslist een aanrader voor het ganse gezin in deze kerstvakantie.

Apassionata09.jpg

Met ‘Grand Voyage’ begeeft APASSIONATA zich naar de meest afgelegen en geheimzinnige plaatsen ter wereld, op zoek naar het mysterie dat, zowel in onze fantasie als in de realiteit, mens en paard zou nauw met elkaar verbindt. Het publiek reist met de paarden mee naar Vuurland, Atlantis, Mongolië, Japan, het Wilde Westen, het land van Lilliput, India, Spanje, Ierland, Arabië, Frankrijk, ja zelfs naar het firmament en vandaar terug naar de Aarde naar het broeierige Brazilië.
Ook de Belgische Sylvie Willms had al een passie voor paarden sinds ze geboren was. Deze 30 jarige amazone reist nu met haar paarden de hele wereld rond. "Het wordt een heel druk jaar voor mij " vertelt ze aan Indymedia. "Terwijl jullie nieuwjaar vieren volgende week, zitten wij ergens tussen Antwerpen en Duitsland. Gelukkig rijden mijn ouders ook mee in de show. Mijn mama is nog steeds actief als ruiter, maar mijn papa rijdt deze keer niet mee. Hij is vorige zomer geopereerd aan zijn bekken" alsnog Sylvie. Thuis bezit ze n 25 tal paarden van diverse rassen. Actrice Loes Van den Heuvel is zelf ook een fervente paardenliefhebster en kent als geen ander de kneepjes van de paardrijkunst ! Haar eigen paard 'Libido' staat in het Mechelse en is de lieveling van onze Carmen 'Loes' Waterslaeghers...

Nooit eerder toonde APASSIONATA zoveel verschillende paardenrassen en rijstijlen. IJslanders maken indruk met hun rauwe schoonheid uit het noorden, wondermooie crèmekleurige Lusitanohengsten nemen de paardenliefhebbers mee op reis naar de sterren, een shetlander swingt zijn hoeven op hete sambaritmes en in het onfatsoenlijke Franse nachtleven van de 19de eeuw beleeft het publiek een cancan van imposante Friezen en dansers van wereldklasse. In het land van de Rijzende Zon volgt de confrontatie met het oergeweld van de Aziatische krijgskunst en tonen een bekoorlijke boogschutster en stuntende waaghalzen hun kunsten te paard terwijl indrukwekkende Japanse taikotrommels weerklinken.

In deze nieuwe show ontbreken evenmin de “klassiekers” uit de rijkunst. Zo zal het publiek genieten van de krachtige schoonheid en de elegante lichtheid van schitterende Andalusiërs en Lusitano’s die worden bereden door de beste rijmeesters van het Iberische schiereiland.

Actrice Loes Van den Heuvel, sinds 1990 bij het grote publiek bekend als Carmen uit FC De Kampioenen, is gastvrouw voor de Antwerpse voorstellingen van APASSIONATA ‘Grand Voyage’ in de Lotto Arena. Loes, zelf fervent ruiter en in haar vrije tijd ook meestal tussen de paarden terug te vinden, zal het publiek gidsen tijdens een reis rond de wereld en doorheen het paardenrijk.

Een bijzondere lichtshow, speciaal voor ‘Grand Voyage’ gecomponeerde muziek en live-acts van muzikanten en dansers zorgen opnieuw voor een betoverend programma voor de hele familie. Wie mee wil reizen rond de wereld, mee wil duiken in de grote verscheidenheid van het paardenrijk en het geheim wil ontsluieren dat mens en paard al eeuwenlang verbindt, die reserveert nu al zijn plaatsen in de Lotto Arena.

APASSIONATA ‘Grand Voyage’ is een productie van EquiArte World en wordt in de Lotto Arena getoond in samenwerking met PSE-Belgium. Op vrijdag 2 januari om 20.00 uur, op zaterdag 3 januari om 15.00 en 20.00 uur en op zondag 4 januari om 15.00 uur. Tickets: 35, 45 en 55 euro (excl. service- en portokosten en contributie combiticket De Lijn) via Tele Ticket Service 070/345.345 (NL: 0900-45.000.45), www.teleticketservice.com en www.lotto-arena.be. Kinderen t/m 13 jaar aan halve prijs. Aantrekkelijke kortingen voor verenigingen en groepen (alleen telefonisch verkrijgbaar).

1_Asia.jpg
3_Iceland meets Ireland_.jpg
5_Impressions of India II.jpg
6_Moulin Rouge_.jpg
8_The element of fire.jpg
9_The journey begins.jpg
10_The little pony.jpg
10_The little pony_.jpg
2_Cremellos.jpg
DSC05381.JPG
DSC05382.JPG
DSC05383.JPG
DSC05384.JPG
DSC05402.JPG

niks aanrader voor het hele

niks aanrader voor het hele gezin!
die paarden worden onderdrukt en hun wil gebroken om voor menselijk vermaak te dienen! het is toch belachelijk dat er tegenwoordig nog geld over de ruggen van dieren wordt verdiend! die dieren moeten lange vervoerstijden ondergaan wordt hierin almaar weereens duidelijk, transport is vaak veel stress voor de dieren!

DIERENCIRCUS=LEEDVERMAAK!

Nochtans was Sylvie Willms

Nochtans was Sylvie Willms heel paardvriendelijk bezig en liet ze het karakter van het paard de vrije loop en daar bewonder ik ze wel in