Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

solidariteitsmars Bekaert Hemiksem

solidariteitsmars Bekaert Hemiksem

De realiteit is dat zelfs 10 miljoen euro winst al niet meer genoeg is voor werkgevers en hun aandeelhouders. Sluiten en verkassen naar lage loon landen. Een hele gemeenschap verdwaasd achterlaten. Totaal geen respect voor datgene dat werknemers daar al jaren presteren, totaal geen voeling en begrip voor de impact dat zoiets heeft binnen die gemeenschap. Daar waar men hoopte op een duizend sympathisanten kwam meer dan het dubbele hun steun betuigen. Veel volk uit Hemiksem en veel volk uit bedrijven die hun solidariteit toonden.

DSCN1638.JPG

Voor de goede verstaanders. Solidariteit is een links begrip dat door rechts niet gesmaakt wordt of moest binnen hun eigen kringetje zijn ! En het is rechts dat verantwoordelijk is voor zaken zoals deze waarin winstgevende bedrijven worden gesloten om nog meer winsten te kunnen maken !

Meer foto's op :

http://www.trabvv.be/interactief/foto/solidariteitsmars%20bekaert/solida...

of op

http://www.facebook.com/album.php?aid=14209&id=1105758889&saved#/album.p...

DSCN1673.JPG
DSCN1681.JPG
DSCN1679.JPG
DSCN1654.JPG
DSCN1685.JPG