Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Spiegeltent komt weer naar Antwerpen

Spiegeltent komt weer naar Antwerpen

Op twintig maart strijkt de spiegeltent neer in Ekeren en in de zomer staat ze aan het Noordkasteel in Antwerpen. Het project gaat uit van vzw Magic Places, en de bedoeling is dat de tent een ontmoetingsplaats wordt voor alle Antwerpenaars. Vorig jaar stond de Spiegeltent ook al in Antwerpen.

Een gesprek met Joey Meder van Magic Places.

Zie je geen audiospeler? Kijk dan even na of:

  1. De Flash-player (versie 9) is geïnstalleerd op je computer. De player kan je gratis downloaden op http://www.adobe.com/products/flashplayer/.
  2. Javascript is geactiveerd in je browser.

Download audio (1.18 MB)

001.jpg

Mobiel jeugdcentrum

De spiegeltent moet een “mobiel jeugdcentrum” worden. Ze zal ook in die districten staan die niet veel jeugdwerking hebben, zoals Hoboken, Lillo en Deurne. Iedereen daar krijgt de mogelijkheid om de tent te gebruiken als ontmoetings- of exhibitieruimte. Alles is mogelijk, zolang het maar mensen dichter bij elkaar brengt.

Programma

Op het voorlopige programma staan onder andere al Mo & Grazz en de Rockrally, en elke dinsdag is er Salsa. Maar Magic Places zoekt nog veel meer activiteiten voor zijn Spiegeltent. Wie nog op zoek is naar een podium of een leuke locatie om iets te organiseren is welkom in de Spiegeltent. Het voorstel kan je doormailen naar info[at]magicplaces.org

Meer info: www.magiq.be

© 2009 – StampMedia – Thomas De Ridder