Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

NATO Game Over 2009

NATO Game Over 2009

Brussel -- Op zaterdag 21 maart trokken enkele honderden vredesactivisten uit gans het land naar het NAVO-hoofdkwartier in Evere. Ze protesteren tegen het bestaan van de NAVO. Benoit van Vredesactie nam de aanwezige nationale en internationale pers op sleeptouw en wij sloten ons daarbij aan. We gingen de velden in tot vlak aan de omheining. We zagen hoe de vredesactivisten door de massaal aanwezige politiemacht in een mum van tijd werden omsingeld en in de boeien geslagen. Nadien gingen we ook de sfeer opsnuiven op de NATO GAME OVER afscheidsceremonie met bijbehorende fanfare, begrafenisplechtigheid en receptie. Een sfeerverslag.

Zie je geen audiospeler? Kijk dan even na of:

  1. De Flash-player (versie 9) is geïnstalleerd op je computer. De player kan je gratis downloaden op http://www.adobe.com/products/flashplayer/.
  2. Javascript is geactiveerd in je browser.

Download audio (9.62 MB)

Natogameover.jpg