Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

"Ik ben, want wij zijn": benefiet voor verkrachte vrouwen in Congo

"Ik ben, want wij zijn": benefiet voor verkrachte vrouwen in Congo

"Je suis, parce que nous sommes" (Afrikaans spreekwoord). Met die slogan organiseerde de Antwerpse vereniging CHEHUPO zaterdag een eet- en dansavond in de Multatuli.

IMG_8535.JPG

Deze avond had als doel geld te verzamelen om een onthaalcentrum te creeëren voor jonge vrouwen die hun waarden en respect hebben verloren om sociaal en professioneel te kunnen integrere (vernederd, verkracht, wezen). Het centrum zal een plaats zijn om de omstandigheden van de slachtoffers te verbeteren, om de problemen op te lossen en waar te maken, om actieplannen uit te voeren, om opleiding te geven om kleding a.d. te maken, om lessen in informatica en handel te leren. In een woord: om te kunnen herintreden.

"Ons terrein van aktie is niet alleen Congo, maar ook België", zei ons Ngalo Jean Didier Arthur, voorzitter. Het project is geïnitieerd door de Antwerpse vereniging CHEHUPO en de partners.

Contact:
chehupo2éhotmail.com
Phone:0496 642124

IMG_8515.JPG
IMG_8511.JPG
IMG_8520.JPG
IMG_8531.JPG
IMG_8533.JPG
IMG_8524.JPG
IMG_8556.JPG
IMG_8562.JPG
IMG_8555.JPG
IMG_8564.JPG

"Ik bent want we zijn"...

Contact,lezen:
chehupo@hotmail.com