Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Impressies van Ieperfest 2009

Impressies van Ieperfest 2009

IEPER - Enkele beelden van Ieperfest 2009 waarbij ik onmiddelijk iets had van: 'Hier trek ik een foto van!' Een paar groepen die me bij zullen blijven en andere zaken die me opvielen op het driedaagse hardcorefestival: de affiches, de mensen, de veganistische ijsjes,..

Foto11.JPG
Foto14.JPG

Voor het eerst stond er ook een Israëlische band op Ieperfest: Suckinim Baenaim. Letterlijk vertaald 'messen in ogen', een uitdrukking die gebruikt wordt om aan te geven dat je doodvermoeid bent. Lees ook (later) hun interview op Indymedia.be

Foto12.JPG

Enkele posters van geëngageerde bands die op het Nederlandse Shield Recordings zitten. Ook met hen deden we een interview.

Foto16.JPG

Het Belgische Oathbreaker, met zangeres Caro, stond al voor de middag op het podium.

Foto10.JPG

De bar is niet straight edge! Je kan er terecht voor enkele bieren waaronder ook die van Oxfam-Wereldwinkels.

Foto5.JPG

De Italiaanse 'screamo act' Raein.

Foto9.JPG

100% veganistische belgische fritten

Foto3.JPG

Trash Talk

Foto6.JPG

Skatehappenings

Foto7.JPG
Foto8.JPG

Veganistische ijsjes

Foto15.JPG
Foto2.JPG
Foto1.JPG
Foto17.JPG

Moe maar tevreden kijken we terug op een voor Indymedia positieve ervaring. Marc-Antoon zondagavond: 'Ieperfest is op ons lijf geschreven.' Ikzelf kan enkel toevoegen dat Indymedia en Ieperfest beiden de DIY-filisofie aanhangen, als alternatief tegen de kapitalistische maatschappij. Zeker dus tot volgend jaar!