Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

De 'Dag van Palestina' in Antwerpen

De 'Dag van Palestina' in Antwerpen

Met een heel reeks partners organiseerde VOEM vzw zaterdagnamiddag de eerste editie van 'Dag van Palestina'.

IMG_1042.JPG

Verschillende activiteiten op de Groenplaats zaterdagnamiddag: naast een info- en solidariteitsmarkt, muziek en dans, diverse workshops, circusanimatie en de hapjes, soep en drankjes was er ook plaats voor verschillende speeches van verschillende partners, o.a. van Intal Antwerpen.

Om van deze eerste editie van 'Dag van Palestina' een - toch matig - succes te maken had VOEM steun gekregen van Intal, Codip, het Vlaams Palestina Comitee, Islamic Relief, Vredesactie, Kif Kif, Vrede vzw, Vrouwenemancipatie Antwerpen, Culturele Activiteiten Antwerpen, El Koeds vzw, De Goede Vriend, El Khouloud vzw en nog een paar anderen.

Wat opviel was de - te - kleine opkomst van allochtone Antwerpenaars. Tip: volgend jaar misschien beter folders verspreiden in de Stad: dat zou zeker een beter succes kunnen verzekeren.
Bekijk een fotoverslag 'full screen' via volgende link:
http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157622606231458/show/

IMG_1662.JPG
IMG_1275.JPG