Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

De Standaard vergist zich even van verbod

De Standaard vergist zich even van verbod

Na het lezen van het bericht over Soa (ipv SPa) in de regering, http://www.indymedia.be/fr/node/35004 , vond ik daarnet een fout op de hoofdpagina van De Standaard. Het ging over mijnheer Vankrunkelsven. Zijn opinie over wat de Soa (seksueel overdraagbare aandoening) op de regeringsbanken zou kunnen aanrichten is onbekend, ondanks zijn geneeskundige opleiding en politieke ervaring, maar hij heeft er misschien al wat schrik van gekregen. De heer Vankrunkelsven gooit in ieder geval de handdoek in de politieke ring. Waarom precies werd helaas onjuist weergegeven op de site van De Standaard:

------------------------------------------------------------------------------------------------------
Patrik Vankrunkelsven beëindigt politieke loopbaan

BRUSSEL - Open VLD-senator Patrik Vankrunkelsven stapt uit de nationale politiek.De discussie over het hoofddoekenverbod is de directe aanleiding voor zijn beslissing.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ging senator Vankrunkelsven, die tot de links-liberalen gerekend wordt en zich dikwijls met ethische dossiers bezig hield, nu op zijn geheel eigen manier Karel De Gucht achterna die in 2004 struikelde over het migrantenstemrecht? De Gucht moest toen uiteindelijk toegeven dat de VLD-top een verkeerde inschatting had gemaakt door te denken dat het migrantenstemrecht in het parlement had tegengehouden kunnen worden. Neen, toen bleek dat de auteur of eindredacteur zich vergist had en de enige juiste directe aanleiding het debat over het rookverbod was, werd de inleiding prompt aangepast. Het is trouwens ook logisch dat een arts een gezondheidskwestie als het rookverbod zeer serieus neemt.

Roeland

Gepost door Roeland
25.10.2009