Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Karel Deruwe speelt Coopman Campioen !

Karel Deruwe speelt Coopman Campioen !

Karel Deruwe is Jean-Pierre Coopman, maar ook zijn manager, buurvrouw, trouwste fan,…

persvoorstelling coopman campioen 073.JPG

Karel Deruwe, in een ver verleden Guido Vandenbossche uit FAMILIE, zet het leven van een monument op de planken zonder dat die ons daarvoor eerst moest verlaten
Coopman Campioen! vertelt een onwaarschijnlijk verhaal. Als klein landje grossieren we niet bepaald in grootse sportexploten. Die sporten waar we in uitblinken wielrennen, veldrijden zijn bovendien van oudsher sporten waarvoor de grote sportlanden (Amerika, Duitsland, Engeland) weinig aandacht hebben. Hoe kwam het dan toch dat niemand minder dan een steenhouwer uit Ingelmunster voor de wereldtitel bij de zwaargewichten kon boksen tegen de grootste atleet uit de moderne geschiedenis: Muhammad Ali?
Coopman Campioen! vertelt het. Van de Vlaamse klei naar internationale roem. En terug. Fascinerend, volks en uniek. Een niet te missen voorstelling! Karel Deruwe, Vlaanderen’s meest bekende TV-acteur, is naast Coopman zelf de onbetwiste ster van deze voorstelling én een reden te meer om er u met gepaste spoed naartoe te haasten. Karel, jàren ervaring en métier onder de gordel, is in Coopman Campioen! immers aanwezig in tal van gedaanten. Die van Coopman, jawel, maar vooral ook die van de mensen rond het fenomeen. De mensen die dit rauwe sprookje meemaakten en er elk zo hun eigen visie op hebben: Coopman's manager, zijn trouwste supporter, de buurvrouw (!),... Karel is ze allemaal. Het garandeert u een fascinerende kijk op dit onwaarschijnlijke verhaal, door een van onze absolute topacteurs. .

Wil je als toeschouwer een voorstelling bijwonen, klik dan vlug op de speelkalender. Dan weet je wanneer de voorstelling in jouw buurt speelt.

Ik wou graAg de

Ik wou graAg de speelkalender van "JEAN-PIERRE KOOPMAN DOOR KAREL DERUWE