Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Peter Tom Jones versus Michael Jackson

Peter Tom Jones versus Michael Jackson

De VRT organiseert een ietwat bizarre poll. U mag kiezen tussen Peter Tom Jones en Michael Jackson. Een (overleden) wereldberoemde zanger tegenover milieuspecialist- en activist, wetenschapper en auteur Peter Tom Jones.

De klimaattop in Kopenhagen is niet echt geworden wat velen ervan verwacht hadden. Maar u kunt dat een beetje helpen goedmaken door het boek "Terra Reversa. De transitie naar rechtvaardige duurzaamheid" van Peter Tom Jones & Vicky De Meyere te lezen, te kopen als kerst- en eindejaarsgeschenk voor uw vrienden en familie en natuurlijk... door natuurlijk op Peter Tom Jones te stemmen, via volgende link: http://www.deredactie.be/cm/vrtnieuws/eindejaar/091221_kandidaten5

Change must come

Vandaag is de vraag van de poll: Nic Balthasar of Michael Jackson? Eergisteren kon je in dezelfde vrt-poll kiezen tussen Yasmine en Michael Jackson. De dag ervoor tussen Kris Peeters en Michael Jackson. Grootste gemene deler blijft Micael Jackson. Blijft de vraag wat er eigenlijk te kiezen valt, als de vrt-redactie steeds dezelfde persoon naar voor blijft schuiven?

Grootste persoonlijkheid van het jaar 2009 blijft voor mij Barack Obama, al kon hij niet alle verwachtingen inlossen. Zijn Nobelprijs voor de vrede kreeg hij veel te vroeg en zijn toespraak over 'oorlog is nodig om vrede te verkrijgen' zou in de mond van 'terroristen' nooit op onze instemming moeten rekenen. Belangrijke dossiers kon Barack Obama nog niet afronden.
Hopelijk brengt 2010 meer verandering.

Ik vermoed dat de VRT

Ik vermoed dat de VRT telkens de winnaar van de vorige dag uitspeelt tegen de volgende persoon in hun lijstje...
Persoonlijk vind ik het toch vreemd dat iemand tot 'persoonlijkheid van het jaar' verkozen zou worden omdat die dood gegaan is, veel persoonlijkheid hebt ge daarvoor nodig zeker?

En de reden waarom Peter Tom

En de reden waarom Peter Tom Jones verloor tegen Jackson:
"Maar al gauw werd duidelijk dat onze stemformule de verkiezing in een bepaalde richting stuurde. Doordat iedereen zoveel kon stemmen als hij wou, kwam er in die eerste dagen een heuse Jackson-lobby op gang. Op socialenetwerksites werd massaal een oproep gedaan om op Jackson te stemmen, zodra het erop leek dat zijn tegenstander het zou halen. Op zich geen probleem, maar daarbij werd duidelijk dat er ook massaal over de plas, tot in het verre Amerika, stemmen geronseld werden."
http://www.deredactie.be/cm/vrtnieuws/eindejaar/1.687227

han

Gepost door han
21.12.2009

Tags